vineri, 26 mai 2017

A prevedea sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Nu reprezintă definiții, ci se indică relații între cuvinte. Dictionar de sinonime , definitie prevede : PREVEDEÁ vb. Sinonime pentru prevede.


Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie. Definitie prevedea - afla ce inseamna prevedea si toate sensurile acestui cuvant. Traduceri principale. Programul va prevedea o trecere treptată la învăţământul de stat complet gratuit. A impozita = a impune, a prevedea perceperea unui impozit.


A majora = a face mai mare, a spori un impozit, o taxa. A plati = a stinge o creanta bugetara. Găsește definiţia lui dotă şi sinonime în dicționarele româneşti.


A prevedea în mod firesc (cu anumite avantaje spirituale). Legislatia penala arata ca actele de executie se pedepsesc ori de cate ori legea prevede aceasta. ACTUL DE INCEPERE A URMARIRII PENALE – este actul . Alegeţi seria în care toate cuvintele sunt sinonime : a) real, autentic. Identificaţi perechea de sinonime care nu conţine nici un neologism:. Regulamentul (UE) nr.


Parlamentului European. Biocide › public_html › Documente › Biocide insp. Vechiul Cod civil prevedea trei cazuri în care plata,. Titlul VII - Despre contractul de locațiune, prevedea la Art. Nassim Nicholas Taleb - Philosophy.


Print Edition reporterglobal. Parchetul European e sinonim zilele acestea în România, dar nu numai,. Singurul neologism din cele trei sinonime este a sista. Mâncăcios este sinonim şi cu ceilalţi . Statutul asociaţiei, care prevede.


Aşa după cum se impunea, şi cum prevedea şi acestea. Proiectant general a fost folosită doar pentru a ilustra o posibilă relaţie contractuală şi nu se doreşte să fie un sinonim. Antinomie este un sinonim realismului scolastic, opunîndu-se pentru . Definiții, sinonime , conjugări, declinări, paradigme pentru imbecilitate din dicționarele:.


Imbecilitatea este aleatorie – nu poti prevedea pe cine cade napasta. Sinedriul este sinonim cu ceea ce intelegem astazi prin „sinod” sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare