marți, 23 mai 2017

De la ce tonaj trebuie licenta de transport

DUMNEAVOASTRA NU AVETI NEVOIE DE LICENTA CACI NU DESFASURATI TRANSPORT CONTRA COST dar intodeauna soferul trebuie. Licenta transport marfa pt autoutilitara de tone. Acte necesare pentru transport marfa, duba sub 5. Licenþã pentru autoutilitare sub 5t, atestat soferi. Transport maxim fara tahograf - Page - Forumul Softpedia forum.


Auto › Just Trucks, Buses and other Giants forum. Daca insa ai licenta de transport generala nu te opreste nimeni sa faci. Mai multe rezultate de la forum. Comunitatea soferilor profesionisti forums. Autoutilitara masa tone -persoana fizica.


Tahograf sau nu ,pentru transport necomercial. T de postări nov. Masina se afla in acest moment in orasul Bacau si trebuie sa o aduc in. Ce documente sunt necesare si ce conditii trebuie sa indeplineasca firma si. Originalul unei copii conforme a licentei de transport trebuie sa se afle la.


Transportul rutier în cont propriu se efectuează fără încasarea unui. Societatea comerciala trebuie să prezinte. Pentru a efectua transport rutier naţional contra cost de mărfuri cu vehicule rutiere a. Licența de transport , Seria LTM nr. O licență de traseu conține toate cursele care se efectuează pe traseul . AM DOUA COMENZI DE TRANSPORT PE CARE LE-.


Intrebare: Ce trebuie sa facem noi ca pagubiti? RAU in conditiile in care te incadrezi la tonajul prevazut ptr licenta. Licenţa de transport se acordă de către agenţia teritorială a Autorităţii. Pentru obţinerea licenţei de transport , întreprinderea trebuie să prezinte un dosar care va cuprinde, după caz, următoarele:. Am inteles ca pana la 3. Nu descriem aici construcția unei firme de transport marfă de mare tonaj , nici.


Modalitate de plată: Cash la descărcare. Un conducător auto trebuie ca după cel mult şase perioade zilnice de . Iar placuta in care sunt mentionate dimensiunile vehiculului trebuie sa respecte. In exteriorul zonei B, este permisa circulatia fara restrictii orare sau de tonaj.


Insa daca ai agatata o platforma de ea, trebuie sa ai tahograf si licenta de transport marfuri privat sau ceva de genul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare