luni, 8 mai 2017

Acte necesare cununie civila iasi

Informaţii generale despre căsătoria civilă. Carte identitate provizorie Vize de resedinta Alte acte. Daca sunt constatate erori intre acte este necesar sa va prezentati din timp pentru clarificare. Legalizare casatorie – Cununie civila Iasi.


Depunerea actelor şi completarea declaraţiei de căsătorie se face de.

Lipsa documentelor necesare și nerespectarea termenelor prevăzute de lege,. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. Anexa privind menţiunile existente pe marginea actelor de stare civilă Descarcă.


Documentele necesare pentru obţinerea Certificatului privind componenţa . Oficiu al Stării Civile veţi găsi lista cu actele necesare pentru cununia civilă. Certificatul medical prenuptial (privind starea sanatatii) este valabil zile de la.

INFO UTIL: Casatoria intre cetatenii romani. Acte de stare civilă. Transcrierea certificatelor de stare civilă întocmite în străinătate.


Convenţia cu privire la suprimarea cerinţei supralegalizării actelor oficiale străine încheiată la . Din total persoane sunt navetiste (din municipiul Iasi ). Ca sa va scutim de un drum in plus la primarie am intrebat noi de ce acte aveti nevoie in momentul in care hotarati sa va casatoriti in Arad. LAURA GÎMBUȚĂ - Ofițer . Starea social culturala. Taxe percepute pentru incheierea casatoriei. Un ajutor este bine venit asa ca am fost noi la primarie si am intrebat care sunt actele de care aveti nevoie pentru momentul in care va veti casatorii! Drăgușeni TERMEN DE ÎNREGISTRARE Declaraţia de . Care sunt actele necesare la primarie pentru cununia civila ? In primul ran la primarie va fi nevoie de Cererea de Casatorie, pe care o veti . Va oferim un extras din metodologia pentru aplicarea unitara a . Va anuntam ca pentru eliberarea Carti de Identitate de catre Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei (S.P.C.L.E.P) al orasului Tg.


SPCLEP ORAŞHÂRLAU, JUD.

IAŞI - STAREA CIVILĂ. La sediul ANC din București şi la sediile Birourilor Teritoriale din Galaţi, Iaşi şi. Autorității Naționale pentru Cetățenie (Galați, Iași , Suceava, Timișoara și Cluj-Napoca);.


Pentru a va economisi timpul va punem la dispozitie toate informatiile necesare referitoare la cununia civila in Timisoara. In momentul cununiei religioase aveti nevoie de:. ACTELE DE IDENTITATE.


Exemplu de programare online, la Primăria Iași. Pasul – Declarația de căsătorie și actele necesare. Pentru plata taxei de oficiere a căsătoriei, doamna de la starea civilă te trimite la casierie cu o hârtiuță, după care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare