joi, 25 mai 2017

A prevede

A prevede

Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime. Verb - conjugarea a II-a. Derulați tabela de mai jos de la dreapta la stânga. Moduri nepredicative pentru verbul a prevedea.


Dictionar de sinonime, definitie prevede : PREVEDEÁ vb. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru prevede - PREVEDEÁ, prevắ vb. Infinitiv, a (se) prevedea. Indicativ prezent pers.


Cei care ne atrag atenţia că, de exemplu, nu se spune „s-ar prevede ceva” sunt bineînţeles afectaţi de greşeală şi folosesc tonul afectat ca . Conjunctiv prezent pers. Sinonime pentru prevede. Află cum se scrie corect gramatical prevedea sau prevede. A deduce (din fapte care precedă) evoluția evenimentelor viito.


A prevede

Planul de restructurare prevede o reducere a forței de muncă de 8de persoane în echivalent normă întreagă. Forme compuse: Engleză, Română. Raportul legii a fost modificat miercuri . Many translated example sentences containing prevede – English-Romanian dictionary and search engine for English translations.


Președintele Klaus Iohannis a avut luni o nouă ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-1 la Palatul Cotroceni. La ședință au participat. Proiectul urmează să fie votat astăzi. Acum zile - Ce prevede varianta finală a Legii Carantinei. Comisia juridică este aşteptată joi să adopte un raport . Deși legislația română nu prevede în momentul de față conceptul de „revenge porn”, asta nu înseamnă că nu este pedepsibil.


A prevede

Iată care sunt principalele. Ordonanța de urgență a Guvernului nr. Asupra fondului sesizării Examinând sesizarea în vederea pronunțării unei hotărâri . Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege iniţiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor . Un alt act normativ adoptat în şedinţa de guvern din această seară este o ordonanţă de urgenţă în domeniul achiziţiilor publice.


Congresul SUA a adoptat joi o lege ce prevede sancţionarea responsabililor chinezi care încalcă obligaţiile internaţionale ale Chinei faţă de . Dezvoltarea comerciala a Capitalei nu prevede nicio strada de shopping. Ne pare rău, playerul video . Acum ore - Nu vreau să dezvolt foarte mult prevederile actului normativ, dar din păcate foarte mulţi la noi comentează fără a citi în prealabil textul în detaliu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare