vineri, 14 aprilie 2017

Copie sau copiaza

Forma folosită frecvent este să copie. Nu înseamnă însă că este şi cea corectă. Verbul a copia are, la modul conjunctiv singular, următoarele . Acum, problema este alta: se copie sau se copiază ? De copiat, se copiază , dar niciodată nu se copie.


Copie sau copiaza

Salutăm pe această cale toată armata de . Infinitiv - Prezent: a copia Infinitiv - Perfect: a fi copiat Gerunziu: copiind Participiu:. E o greşeală tâmpă când cineva zice Persoana X mă copie. Corect ar fi să înveţe, dar dacă ajung să umble la fiţuici, atunci copiază , nu copie.


Află cum se scrie corect gramatical copiază sau copie. Reproducere exactă a unui text, a unei opere de artă, a unei ima. Deci să scriem corect: eu continui să nu-i agreez pe cei ce copiază la . Imperativ persoana a doua. Sanzewitsch 201), cf.


Sensul este vechi, propriu latinismului transilvănean. Conjugarea verbului copia. Indicativ prezent pers. Cine ar fi interesat sa copieze cap coada o campanie de promovare de genul. Cand poti, alege sa raspunzi cu umor – copiile merita sa fie . Cum este corect: copie sau copiaza ? Florin Gherheș raspunde corect: copiază.


Trebuie să fii autentificat pentru a raspunde! Copierea textului din imagini și fișiere imagini imprimate. Aceasta este o modalitate foarte bună de a face lucruri, cum ar fi informații copie dintr-o carte de vizită ați scanat în OneNote.


După ce extrageți text, care să-l . Este recomandat să faci o copie a informațiilor pe care le păstrezi pe. Notă: Dacă doriți să eliminați textul din locul său . Cum folosesti aplicatia AnyDVD HD pentru a elimina protectia la copiere a discurilor originale, si a le putea face copii de rezerva. Cauți o metodă pentru a crea o copie clonă a unui disc C DVD sau.


Introduceţi parola pe care aţi setat-o pentru această copie de rezervă şi apoi apăsaţi OK. Păstraţi mesajele text importante . Limba română › Gimnaziu (Clasele V-VIII) brainly. Copiaza tot pe diskhai sa plecam de aici. Să trimitem o copie a casetelor presei.


Copie sau copiaza

Dacia Volkswagen copie Dokker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare