vineri, 7 aprilie 2017

Cerere eliberare pasaport minor

Cerere eliberare pasaport minor

Declar pe propria răspundere că (marcaţi cu X situaţia corespunzătoare) nu posed paşaport simplu posed (am posedat) paşaportul simplu nr. Certificat de naştere al minorului seria nr eliberat (ă) la data de de. Data depunerii cererii.


Cerere eliberare pasaport minor

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA PASAPORTULUI SIMPLU. Paşaportul simplu electronic se eliberează, la cerere , cetăţenilor români care. Emiterea paşaportului simplu electronic pentru minor , în situaţia în care există . DEPUNEREA CERERII PENTRU ELIBERAREA PAŞAPORTULUI SIMPLU . Solicitantii pot opta, la depunerea cererii , pentru ridicarea pasaportului de la. Minorul cu vârsta de peste ani poate să depună numai personal cererea pentru eliberarea paşaportului , fiind însă necesară, în acest caz, fie prezența . Model de procură pentru eliberarea şi ridicarea paşaportului copilului minor (sub ani).


Categorie: Modele de contracte, cereri , acţiuni si alte acte . CERERE pentru eliberarea unui nou paşaport. Cererile care privesc eliberarea unui paşaport simplu pentru minorii. Solicit eliberarea paşaportului în regim de urgenţă. PUBLIC COMUNITAR DE PASAPOARTE CLUJ. Este preferabil ca unul dintre părinţi să acompanieze minorul la momentul depunerii cererii pentru.


Cerere eliberare pasaport minor

Solicităm eliberarea paşaportului în regim de urgenţă. Eliberarea pașaportului cetățeanului Republicii Moldova. Prezența minorului și a reprezentantului legal (părinte) este obligatorie.


Veste bună pentru românii care au nevoie de paşaport în această perioadă. Potrivit autorităților, pașaportul simplu electronic este eliberat în zile. Vezi mai jos toți pașii necesari pentru a face rost de pașaport , actele. Cerere eliberare pasaport pentru copii minori.


Cerere eliberare pasaport minor

Pașaport simplu electronic pentru cetățeni români minori cu vârsta sub ani . Care sunt documentele necesare eliberării paşaportului simplu electronic. Atunci când cererea pentru eliberarea pașaportului simplu temporar este. Dacă minorul pentru care se solicită eliberarea unui pașaport. La eliberare e suficient un.


Cetăţenii români minori pot călători în străinătate numai însoţiţi, cu acordul. Declaraţie privind acordul părinţilor pentru ieşirea din ţară a minorului însoţit de o altă . Cererea de eliberare a paşaportului , click aici. UE, toți cetățenii (inclusiv copiii nou-născuți) au nevoie de o carte de identitate sau de un pașaport valabil pentru a călători. Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple se depun, personal, de către .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare