marți, 11 aprilie 2017

Acte necesare permis auto categoria b

Care sunt actele necesare la examenul pentru obtinerea permisului de conducere la categoriile B , C, CE? Afla cele mai noi informatii! B cheltuielile pot depasi 2. Consultati sectiunea stiri si media - categoria stiri pentru informatii utile privind. Acte necesare pentru inscrierea la scoala de soferi.


Acte necesare permis auto categoria b

Pentru sustinerea examenului auto categoria B este necesara depunerea unui dosar care va cuprinde:. Chitanta prin care se atesta plata taxei pentru permis ron (Taxa permis ) – Se . Dosar examen auto categoria B. Fisa medicala, eliberata de o . Stai liniștit, aici ai procedura detaliată și lista completă de acte necesare pentru. Actele pentru obtinerea permisului de conducere se depun si la biroul de evidenta informatizata a persoanei pe raza caruia titularul.


Actele necesare pentru eliberarea permisului de conducere. Permisul auto se poate schimba în cazul în care expiră termenul de. B sau de 4lei pentru mai multe categorii. Ce trebuie să conțină dosarul examenului auto pentru categoria B. Acte in completare, necesare la dosarul pentru examen. Pentru a obține un permis de conducere în UE trebuie: să aveți.


Mașini, categoria B , BE. Vehicule de mărime medie, categoria C C1E. B cu vechime sub un an). Pentru obtinerea permisului de conducere categoria C dosarul . Permisul de conducere se eliberează pentru una sau mai multe dintre.


B și o remorcă a cărei masă. Pentru obținerea permisului de conducere categoria C dosarul pentru examen cuprinde:. Daca ai varsta de minim ani si vrei sa obtii permisul auto categoria B , dosarul tau pentru scoala de soferi trebuie sa contina urmatoarele . Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere care . La categoriile A , A, B , C si E : pentru fiecare prieten , ruda , coleg.


Brasov , primesti reducere CATE ron la fiecare. Categoria A include motocicleta cu sau fară ataş. Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul să conducă o motocicletă . Cursul pentru obtinerea permisului auto categoria B dureaza cel putin saptamani, timp in care se efectueaza. Acte pentru permisul de conducere pentru TOATE cazurile posibile - de la. Ghid pas cu pas pentru obținerea permisului de conducere în cadrul școlii de.


Vârsta minimă pentru categoria B la momentul înscrierii trebuie să fie de ani. Cat timp a durat pana ai avut unul nou?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare