luni, 3 aprilie 2017

Cate optiuni se trec pe fisa de inscriere la liceu

Fisa de inscriere la liceu : Ce trebuie sa stii inainte sa o completezi. Ar fi trebuit sa specificati ca treci in ordinea optiunilor si descrescator in fct de medii. La fel ca și în anii trecuți, în fișa de înscriere se trec codurile liceelor dorite. Pe primele locuri în lista de opțiuni se trec liceele la care elevul . Iată model fișă înscriere liceu și cum se completează!


Completarea opţiunilor pe fişa de admitere se face în ordinea preferinţelor candidaţilor. PENTRU ADMITEREA ÎN LICEE. Completarea unui număr mare de opţiuni pe fişa de admitere NU îţi poate dăuna în nici un fel.


Mediile anilor trecuţi sunt orientative. De aceea, este bine să treci pe fișa de opțiuni și licee. Scrieţi cât mai multe opţiuni pe fişa de înscriere. Chiar şi pentru mediile mari sunt necesare peste de opţiuni.


Atenţie când se trec codurile! Absolvenţii clasei a VIII-a se pregătesc de admiterea la liceu. VIII- trec în etapa următoare: admiterea la liceu. Deci fisele se completeaza inainte cu primele trei sau mai multe optiuni , iar in functie de rezultat esti repartizat la un liceu anume.


Sper ca te-am ajutat! Câte locuri se dau pentru basarabenii care au absolvit liceul in Romania si care. Deşi am fost admis pe un loc cu taxă există posibilitatea să trec la buget? Pot participa la concursul de admitere absolvenții de liceu cu diplomă de.


Pentru pregătirea subiectelor de concurs se formează câte o Comisie de elaborare. Conform calendarului admiterii în licee şi în învăţământul profesional prin şcoala de arte şi meserii,. Câte opţiuni e bine sa fie trecute pe fişa de înscriere ? A rămas același număr de opțiuni posibile pentru candidat: 2de coduri ale specializărilor pot fi trecute pe fișă. Reamintim că elevii de clasa . Apoi se trec specializările şi liceele care sunt mai puţin dorite,.


E mai bine să fie admis chiar şi la un liceu care nu-i place, decât să nu intre deloc. Ordinea opţiunilor de pe fişa este semnificativă, prima opţiune exprimată este luată în considerare înaintea celorlalte opţiuni. A început înscrierea pentru învăţământul profesional - dual. PRECIZĂRI PRIVIND COMPLETAREA FIŞEI DE ÎNSCRIERE. Fiecare opţiune este . Dacă prima opţiune este pentru specializarea matematică-informatică, liceu – cursuri de zi, din . Calculatorul merge la fişa elevului Popescu A Ion şi citeşte codul primei opţiuni ( 175).


Acum merge în lista liceelor la pagina cu codul 17 corespunzător primei . Repartizarea computerizată nu este ultima etapă a admiterii la liceu. Candidaţii trebuie să completeze opţiunile pe fişa de admitere în ordinea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare