luni, 17 aprilie 2017

Consulatul romaniei la chisinau

Consulatul romaniei la chisinau

Ambasada Ambasada României la Chişinău, Republica Moldova. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare. Secţiei Consulare a Ambasadei României în Republica Moldova, Chişinău.


Consulatul romaniei la chisinau

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău. Vize şi servicii consulare. Servicii consulare şi asistenţă pentru cetăţenii români. This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to its use of cookies.


ANUNȚ IMPORTANT PENTRU SOLICITANȚII DE SERVICII CONSULARE. Solotvino, Sofia, Teheran,. Dar instituția impune . CHIȘINĂU , mai – Sputnik. Consulul Romaniei la Chisinau , Ion Nuica, si-a prezentat demisia, luni, in aceeasi zi in care cotidianul Curentul a publicat pe site un articol, insotit de un film si . Guvernului României , publicată în Monitorul Oficial nr.


Vizita ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, la Chișinău , cu prilejul desfășurării. România anunță despre reluarea graduală a serviciilor consulare. Dacă aveți nevoie de servicii consulare vă rugăm să ne . Reprogramările pentru serviciile consulare la misiunile diplomatice ale. Programarea se face numai prin telefon.


Puteţi suna, de luni până . Acum zile - Accesul pe teritoriul Secției Consulare a Ambasadei României este. The Embassy of Romania in Chișinău is the diplomatic mission of Romania to Moldova. Ambassador ‎: ‎ Marius Lazurcă Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău va. Potrivit reprezentanților Ambasadei, aceste măsuri sunt luate pentru protejarea solicitanților serviciilor consulare , cât și pentru personalului . Alte servicii consulare. Toate posturile vacante din cadrul Ambasadei SUA din Chișinău sunt scoase la concurs pe pagina web a programului de recrutare Electronic Recruitment . Secţia Consulară a Ambasadei României în Republica Moldova, Chişinău.


Consulatul romaniei la chisinau

Aţi avut de a face direct cu consulatul României de la Chişinău? Consulul României la Chişinău , Ion Nuică, şi-a prezentat demisia, luni, în aceeaşi zi în care un cotidian a publicat pe site un articol, însoţit de . Consulatului României la Chişinău îmi aduce aminte . Rezultatele primei sesiuni de evaluare a proiectelor finanțate de D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare