joi, 26 martie 2020

Patinoar buzau platou

Patinoar buzau platou

Orașul, pregătit de sărbătoare. Luminițe montate și patinoar instalat în Piața. Jurnalul de Buzau - nov. Se dă startul distracției în Piața Daciei!


Dacă în anii trecuți patinoarul rămânea pe platou până pe ianuarie, anul acesta organizatorii au decis să îl strângă odată cu încheierea . Ice skating at the ice rink in Piata Dacia ( Buzau , Romania) after a long break. Also watch my newer video. Vremea rea de acum cateva zile a afectat in mare masura gheata patinoarului IceMagic Buzau.


Din acest motiv, dar si din cauza temperaturilor relativ ridicate . Anul acesta programul patinoarului ramane acelasi ca si anul trecut, modificari fiind doar pe . Patinoarul Ice Magic, Buzau , Romania. Astăzi, decembrie, odată cu lăsarea întunericului, pe platoul din Piața Dacia a. Dacia au putut asista la prima seară de concerte oferite de Primăria Buzău. Magia sărbătorilor de iarnă o vom sarbatori împreună în Piaţa Dacia. Vor fi spectacole, colinde, bunătăţi din împrejurimi, un patinoar , artizanat şi multă voie bună . Dupa ce saptamina trecuta a fost montat patinoarul mobil pe platoul din Piata Daciei, autoritatile buzoiene au facut un alt pas.


Patinoar buzau platou

In centrul municipiului mai mult. Webcam Buzau platou Dacia. Vizualizati imagini live de pe platou webcam buzau platou dacia , judetul Buzau. Luând în considerare arhitectura şi imaginea deosebită a platoului.


Autoritățile au aprins la ora 18. Societatea Comercială „RER SUD” S. Consiliului Judeţean Buzău a aprins cele două tuneluri de lumini de pe . Centrul municipiului Buzău s-a umplut până la refuz, duminică seară,. PATINOARUL ŞI ORĂŞELUL COPIILOR, DESCHISE ÎN VACANŢĂ. Târgul de Crăciun amenajat pe platou pentru Sărbătorile de Iarnă a început deja să fie dezasamblat şi, în curân Piaţa.


DE CAZURI NOI, LA BUZĂU. Buzăul se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă iar principala atracţie de sezon va fi patinoarul de pe platoul din centru. Palatului Comunal pentru curioşi să viziteze primul Târg de Iarnă organizat de Primărie în Piaţa Dacia. Pe lângă patinoarul mobil amplasat pe platou , sub plasa de lumini, buzoienii se vor putea bucura de instalațiile luminoase montate pe marile . Adrian Mocanu şi Robert Doloiu, va avea loc pe iunie, la patinoarul Ice.


Lidia Buble a apărut în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Tara Buzău - Aurora Shopping Mall. Un senator PNL a ațipit în timp ce era în platou la Antena 3. Practic, cheltuiala totală a municipalității pentru patinoar este de.


Primăriei Târgu Mureș, de exemplu primăriile din Bacău, Buzău ,. Mureș pe Platoul Cornești sunt ilegale, iar accesul cu autovehicule a fost interzis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare