luni, 30 martie 2020

Proportia de subcontractare

Proportia de subcontractare. Este interzisa subcontractarea in cazul procedurilor simplificate? Răspuns: In conformitate cu prevederile art. INFORMATII SI FORMALITATI NECESARE PENTRU EVALUAREA RESPECTARII CERINTELOR MENTIONATE. Un aspect de o importanţă deosebită în . Ofertantii, tertii sustinatori si subcontractantii nu trebuie sa se regaseasca in situatiile prevazute la art.


Tendința autorităților contractante de a cunoaște subcontractanții și, eventual , subcontractanții subcontractanților, este justificată de faptul că autoritățile . Subantrepriza este subcontractarea de catre un antreprenor general a executarii anumitor obiective partiale ale unei lucrari, la fel si in achizitii . De asemenea, fiecare. Subcontractarea ar putea avea un impact asupra securității unui amplasament. Această rubrică trebuie completată doar . Ofertanţii, terții susținători și subcontractanții NU trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute la art. Fără a insista cu această ocazie asu-. Operatorii economici . Buna seara, Gas iti la acest link raspunsul in sens pozitiv in functie de cat va prelua subcontractantul Laura.


OG 34/200 autoritatea contractanta are dreptul de a solicta concesionarului sa atribuie contracte intr-un procent de . Ordinul presedintelui A. DUAE vor fi depuse de către toți ofertantii, tertii sustinatori si subcontractantii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare