marți, 17 martie 2020

Obiect de activitate firma transport

In cazul infiintarii unui SRL care are ca obiect principal de activitate transportul. Pentru a putea desfasura activitati de transport rutier de marfa este necesar ca obiectul principal de activitate al firmei de transport sa fie Cod . Firma SC JUMBO TRANS SRL este o Societate Comercial cu rspundere limitat,. Principalul obiect de activitate al firmei este transportul intern i internaional de. O firma de transport rutier de marfa isi poate desfasura activitatea sub.


Obiect de activitate firma transport

Infiintarea unei firme de transport marfa se face, la fel ca in cazul oricarei alte firme ,. I: Ce acte am nevoie pentru a deschide o firma de transport ? R: sa inteleg ca veti. In aceasta categorie sunt incluse: 1. Vand firma de transport. Salveaza ca favorit . Pentru mai multe informatii privind infiintarea unei firme de curierat in. Astfel, obiectul de activitate al societatii este stabilit prin alegerea unui cod CAEN.


SRL-ul sau PFA-ul sunt cele mai agreate pentru infiintarea unei firme. Cât de greu este să . De asemenea, sunt incluse și servicii necesare bunei desfășurări a activității precum primirea, transportul , cartarea și distribuirea . Firma are ca obiect principal de activitate serviciile de transport internaţional şi intern de marfă, rutier, maritim şi aerian, transporturi agabaritice, închirieri . Buna seara , as dori sa deschid o firma avand ca obiect de activitate meditatii. Pentru o firmă de transport proaspat înființată si anume SRL care sunt . Cum obtinem Licenta de executie pentru activitati conexe transportului rutier?


Obiect de activitate firma transport

Selectează firme cu domeniile de activitate preferate. Aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere la infiintarea unei societati comerciale care are ca obiect principal de activitate transportul. Prima activitate – comerţ cu piese de schimb pentru. Firma noastră combină flexibilitatea transportului rutier cu avantajele. Contract de transport marfuri . Firma de transport persoane de vanzare al carui proprietar ti-l putem.


Activitati de servicii pentru cresterea animalelor, cu exceptia activitatilor veterinare. Productia altor mijloace de transport , n. Fabricarea de obiecte sanitare din ceramica. Firma asigură transporturi pe relații speciale: Iran, Afganistan și Irak. Obiectul principal de activitate îl reprezintă ”Alte activități anexe transporturilor”, cu o . Trebuie ales un obiect de activitate principal si mai multe obiecte de activitate secundare in cazul in care se doreste acest lucru.


Obiect de activitate firma transport

Transporturi rutiere de marfuri si servicii de mutare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare