joi, 21 noiembrie 2019

Prevedere dex

Prevedere dex

PREVEDÉRE, prevederi, s. Faptul de a (se) prevedea. Definiții, sinonime pentru prevedere din dicționarele: . Explică cele mai întâlnite . Definitie prevedere - afla ce inseamna prevedere si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime.


Prevedere dex

Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui prevedere în acest dictionar explicativ al limbii române. Vezi definiția lui prevedere în DEX pe dictionarroman. Este însă necesar să se reţină că, deşi din definiţia intenţiei, s-ar părea că procesul intelectiv constă numai în prevederea de către autorul faptei a rezultatului . CLAUZA - este prevederea sau stipulatia cuprinsa intr-un act juridic. Sinonim pentru: prevedere.


Prognoza meteorologică reprezintă punerea în practică a unor tehnologii în scopul emiterii unor ipoteze de prevedere a stării vremii. Datele sunt obținute în. CASCO, acesta rămânând un contract de asigurare facultativ.


Prevedere dex

In concret, sunt situatii in care normele de aplicare ale unei legi au adus modificari ale acestor legi sau chiar prevederi noi. In acest caz se afla normele de . This translation into Romanian has been prepared by a translator proposed by the. Romanian Ministry of Waters, Forests and Environmental Protection. Prevederi comunitare în domeniul recuperării ajutoarelor de stat.


Această prevedere se aplică în mod deosebit la manipularea. Hotărârile adoptate prin încălcarea acestei prevederi sunt nule de drept. Nulitatea se constată de către instanţa de contencios administrativ. PROGNÓZĂ, prognoze, s. Prevedere a desfăşurării în timp a unui fenomen, a unui proces etc.


Clauzele contractului individual de muncă nu pot conţine prevederi contrare sau drepturi sub nivelul minim stabilit prin acte normative ori prin contracte colective . De asemenea, Regulamentul General de Exceptare pe . Definirea categoriilor de folosinţă ale vehiculelor, clasificarea vehiculelor pe categorii de omologare, precum şi definirea tipurilor de . Prim-ministrul Sorin Grindeanu este ”vedeta” site-ului dexonline. Articolul conţine o prevedere de principiu, care s-ar fi integrat probabil mai bine între. Acest manual nu se substituie niciunei prevederi sau obligaţii pe care Beneficiarii trebuie să le îndeplinească în conformitate cu contractul de finanţare şi cu . Ca elemente de baza ale conduitei preventive putem enumera: vigilenta, prevederea , indemanarea, judecata si cunostintele practice, la care se poate alatura si . Condițiile Generale de Afaceri (denumite în continuare “CGA”) reglementează relația dintre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare