luni, 18 noiembrie 2019

Locuri de munca pe nave maritime

Locuri de munca pe nave maritime

Recrutam ospatari fete si baieti vorbitori de limba germana pentru nave croaziera rauri cu minim an experienta profesionala. Pentru informatii suplimentare . Jobcruise Romania - locuri de munca pe vase de croaziera si in strainatate. HORECA pe nave de croaziara. O agenție de recrutare selectează personal hotelier pentru vase de croazieră fluviale din Europa.


Locuri de munca pe nave maritime

Cele de posturi libere sunt următoarele: . Locuri de munca Nave - România, angajari Nave. Agentia Ocean Jobs recruteaza urgent personal pentru navele de. Agentie de plasare forta de munca ce activeaza in orasul Brasov. Cine suntem noi Agentia Rom Trust este specializata in recrutarea si plasarea de personal navigant pe nave maritime straine.


Firma are o experienta in . Am ales să plec pe vas pentru salariul . Oferte si anunturi navigatori, locuri de munca personal navigant, informatii agentii de crewing. De catre: PRIMERA MARITIME SRL. Legat de conditiile de munca si de castiguri, parerile sunt impartite: daca unii. S-a plimbat prin locuri in care nu visa sa ajunga vreodata si si-a facut. Cei cu studii in domeniul maritim , care au experienta si care vor sa se . Constanta Constanta Telefon validat.


Locuri de munca pe nave maritime

Unul dintre avantaje este faptul ca vizitezi o multime de locuri noi, adormi intr-o tara. Java Developer, Operator, Fitter și altele! Maritime disponibile pe Indeed. Navele maritime sunt locuri de muncă în care sănătatea și siguranța lucrătorilor de la bord sunt supuse unor riscuri sporite, din cauza izolării . Mirajul călătoriilor în locuri exotice şi al unei munci bine plătite îi atrage pe. Cerinte: Calificare si experienta relevanta.


Experienta anterioara pe navele de croaziera constituie un avantaj. Minim nivel conversational de limba germana sau . Implica atat munca de birou dar si multe calatorii la vapoare si . Cele mai noi anunturi si oferte de locuri de munca pentru echipe de reparatii,. Pegasus Shipping recruteaza personal pentru proiecte la nave de croaziera . Compania olandeză pentru care veți lucra are ca domeniu de activitate contrucția de nave maritime. S-ar putea să vă intereseze şi aceste locuri de muncă.


Locuri de munca pe nave maritime

COMPANIA - LOCURI DE MUNCA. Diesel Mecanica este intotdeauna in cautare de angajati care indragesc motoarele de nave. Daca sunteti gata de a afla mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare