luni, 18 noiembrie 2019

Stergere cont facebook de pe telefon

Nu trebuie decat sa urmariti pasii din articolul urmator. Apasă pe Dezactivare și ștergere. Alege Șterge contul , apoi apasă pe Treci la ștergerea contului. Introdu parola, apasă pe Continuă, apoi apasă pe Șterge . Procesul este, în general, la fel și pentru utilizatorii de telefoane mobile.


Blog pentruprieteni. Confirmare ștergere cont. Inainte de a-ti sterge contul , iti recomandam sa . Daca, din ce stie ce motiv, vrei sa iti stergi cu totul contul de pe OLX,. Distrugeți toate codurile de rezervă pe care le -ați salvat pentru conectarea la acest cont.


Revocarea parolelor pentru aplicații. Mergi la Help si cauti Delete . Uber, încearcă să ștergi contul accesând linkul de. Este posibil să ai nevoie de un număr de telefon asociat contului. Reține: dacă ai un cont Uber Eats cu aceleași detalii, și acesta va fi șters după finalizarea. Whatsapp este o platforma bazata pe telefon , asa ca va trebui sa folosesti un dispozitiv mobil daca vrei sa iti stergi contul.


Stergere cont facebook de pe telefon

Telefoane mobile Samsung. Va fi necesar sa introduceti numarul dvs. Transcende butonul de Ștergere. Gmail, există câteva lucruri de luat în.


Cum se sterge contul de facebook ? Cel mai rapid si ce mai folositor raspuns va primi funda! Nu uitati stergere a contului. Cum să vă ștergeți definitiv contul Tinder leastwastefulcities. Ecran Setări Tinder cu butonul Ștergere cont evidențiat. Android vor trebui să trimită . La sectiunea `Dezactiveaza cont `, apasa butonul `Modifica`.


In cazul in care doresti asistenta pentru dezactivare, te rugam sa ne contactezi de pe . Ne- ar părea rău dacă ne-aţi părăsi, dar vă puteţi şterge contul respectând următorii paşi:. Vizitaţi-ne pe. Cum sterg un cont de facebook a unei persoane decedate? Cum pot sa imi sterg numarul de telefon de la informatii ? Digi Online, creează-ți cont. Retineti ca e vorba de stergerea contului , nu de dezactivarea lui.


Stergerea definitiva a contului de Instagram. Daca chiar v-ati saturat de el, il puteti sterge definitiv, asa ca ganditi-va de doua ori inainte. Sfaturi despre cum să eliminați instagramul din telefon și să ștergeți contul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare