miercuri, 27 noiembrie 2019

Publicatie casatorie

Numele si prenumele sotului, Varsta, Numele si prenumele sotiei, Varsta, Data publicatiei , Data casatoriei. Opunerea la casatorie se va face in scris, cu aratarea dovezilor pe care se intemeiaza, in termen de zile de la data afisarii publicatiei. Lista publicațiilor de căsătorie. PUBLICATII CASATORII 07. Codul Civil, orice persoană poate face opunere la una dintre căsătoriile publicate, daca are . Publicatie casatorie.


Publicatie casatorie

Programare online evidența persoanelor programare casatorie Programare online căsătorii programare redobandire cetatenie Programare online transcriere. Primăria Municipiului Roman Roman, Piaţa Roman-Vodă, nr. Caracal, judetul Olt. Actul de căsătorie se înregistrează la serviciul public local pentru evidenţa persoanelor sau la primăria unității administrativ-teritoriale în a . Declaratii de casatorie.


Stabilirea reședinței-Documente necesare. Powered by Create your own unique website with customizable . Biserica greco-catolica Aiton. Paduraru Eugen-Marius si d-na Sava Mihaela-Eleonora – Vezi publicatia.


Publicatie casatorie

CORBU CĂTĂLIN VASILE, în vârstă de ani, cu domiciliul în Bucureşti, . Sava Sergiu-Ovidiu si Daraban Maria-Simina, 3Kb. Mutu Ionut IrinelDescarcă. La Starea Civilă Cristesti Mureș a fost înregistrată declaraţia de căsătorie Nr. Down Arrow Up Arrow Left . Site oficial Primaria Cerna.


Comuna Solesti, judetul Vaslui. Arhiva publicatii de casatorie. Obreja Ioan si Vonya . Vă aducem la cunoștință că pentru o navigare cat mai ușoară acest site utilizează fișiere de tip cookie.


Publicatie casatorie

De asemenea, am actualizat politica site-ului pentru a . Aici sunt prezentate publicatiile de casatorie semnate in Sucevita. Nu am date de afișat. Gurau Constantin Raducu aici. Name Last modified Size Description.


Acest site utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare