joi, 23 mai 2019

Document confirmare digisign

Obtineti pe loc documentul de confirmare. Autentificare cu certificat digital. Pasi pentru autentificare: 1. Conectati dispozitivul eToken la calculator si selectati . Descarcati (salvati) in calculator documentul de confirmare de la urmatoarea. Token in calculator si deschideti documentul de confirmare salvat in. Erori document de confirmare ANAF.


Mesaj de eroare ANAF la documentul de confirmare. In situatia in care primit mesajul de . Obs: In order to open the confirmation document you need the Adobe Reader application. Astazi am avut nevoie sa reinnoiesc certificatului digital si am apelat la departamentul de helpdesk DigiSign.


Am intrat in legatura cu un operator care m-a servit . Vă rog să confirmaţi că la eliberarea certificatului digital cu care este semnată această cerere au fost utilizate următoarele date personale: PROIECT. Descarcă-l și, după ce îl semnezi electronic cu certificatul digital de la . Cum descarci, cum semnezi electronic documentul de confirmare si cum ti-l semnam electronic, in mai. UPDATE Site ul ANAF nu va accepta documentul de confirmare daca dimensiunea lui este . Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Descărcaţi documentul de confirmare a certificatului digital calificat de pe portalul ANAF. Documentul de confirmare ANAF utilizare și instrucțiuni de depunere află pe scurt etapele de depunere și la. Observatii: Lipsa oricarui document mentionat mai sus atrage dupa sine intarzierea procesului de emitere.


Document confirmare digisign

Descarcati(salvati) documentul de confirmare de la urmatoarea adresa:. Digital ID” sau „Sign As”) certificatul digital emis de catre DIGISIGN. Skyslope s digisign tutorial hd. Reincarcare certificat digital pe token oberthur document de confirmare.


Scangaugemanual de. Digisigner tutorial how to use. Pharmec a incheiat un parteneriat cu DigiSign , furnizor de certificate digitale.


Va rugam sa selectati documentul de confirmare cu butonul Browse ! Oficiul Registrului Comertului de pe langa. Semnarea documentului de confirmare. Obținere document confirmare și înregistrare la ANAF. Instrucțiuni pentru reînnoirea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare