vineri, 31 mai 2019

Documente preschimbare permis vaslui

Serviciul programări online - VASLUI. Preschimbare permis românesc. Duplicat permis românesc. Se completeaza la MAI cu diversele cazuri în care se eliberează un PC și link-uri către fișiere cu documente. De exemplu: Eliberare permis conducere piuerdut . Cei care vor să-şi schimbe permisul auto, fie că a expirat sau va expira foarte curân au nevoie de o serie de documente.


Vaslui , vor putea face programare online pentru preschimbarea permisului auto şi pentru susţinerea probei . O data cu expirarea valabilitatii de ani a permisului de conducere auto, trebuie sa. Restul vor preschimba permisul de conducere printr-o programare online. Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui.


Vei avea nevoie, printre altele, de o fisa medicala permis auto. DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA VASLUI. Ministerul Sanatatii care pot fi eliberate prin. Clinica Recumed Vaslui. C-tin Dobrogeanu Gherea, Nr.


Acte necesare eliberarii permisului de conducere, schimbarii sau preschimbarii permisului. Permisul a cărui preschimbare o soliciţi;. Informaţii despre preschimbarea permiselor străine găsiţi în articolul “Cum îţi poţi preschimba permisul auto străin cu unul românesc? Mandatarul va prezenta următoarele documentele.


Persoana care deţine dubla cetăţenie poate preschimba permisul de conducere moldovenesc,ucrainesc,rusesc. Contact, program de lucru și acte necesare pentru Direcţia Înmatriculare a Vehiculelor a județului Vaslui. Vino la noi, iti incheiem fisa pentru preschimbare permis auto categoriile A sau B. Comuna Gagesti, judetul Vaslui. Programări online la . Ulterior trebuie sa te prezinti la ghiseu cu urmatoarele documente. Valabilitatea documentelor emise de serviciile publice comunitare.


Pentru a veni în întâmpinarea celor care au permisele de. Siguranţa circulaţiei şi permise. Costul examinărilor suplimentare nu este cuprins în tariful de Permis auto. Husi, Vaslui dar locuiesc in Bucuresti (cu viza de flotant).


Obligativitatea examenului medical la preschimbarea Vaslui permisului auto este argumentata de numarul mare de accidente rutiere din ultima perioada, . Documente care pot fi descărcate:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare