vineri, 10 mai 2019

Depunere acte somaj online

Actul de identitate, in original si copie;. Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic . Măsura transmiterii on-line a actelor pentru șomaj a fost luată ca urmare. Dacă continui să folosești acest site web , ești de acord cu utilizarea lor.


Acte necesare somaj. Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web , . Documente necesare pentru acordarea indemnizatiei de somaj. Guvernul a creat o adresă nouă pe site-ul gov. DOCUMENTE DEPUSE ONLINE PENTRU SOMAJ TEHNIC.


In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. Firmele pot transmite de joi, aprilie, actele necesare pentru solicitarea indemnizațiilor de șomaj tehnic plătite de stat pentru angajați și prin . Dosarul de șomaj se poate depune și online. In principal actele necesare depunerii dosarului sunt următoarele: – Act de . Accesați acte necesare pentru înscrierea la ajutorul de şomaj.


Cererile de șomaj tehnic se depun din aprilie. Ce acte sunt necesare pentru șomaj tehnic. Toate documentele se depun online. AJOFM Iasi Va respectam opinia cu urmatoarea observatie: AJOFM nu emite acte.


APRILIE SE DEPUN SOLICITARILE DE SOMAJ TEHNIC AFERENTE LUNII MARTIE. Portal pentru depunere documente online. Formulare necesare pentru acordarea indemnizaţiei de şomaj tehnic conform Ordinului M. Răspuns: Persoanele menţionate în actul normativ pot încheia. Solicitările pot fi depuse online fie la Agenţia Judeţeană pentru. Care este procedura, actele necesare şi în cât timp se primesc banii.


ANOFcum se depun online actele pentru somaj tehnic. Potrivit ordinului de ministru, actele pentru obtinerea somajului tehnic se pot depune . Ajutorul de șomaj online : probleme întâmpinate de solicitanți. De pe lista actelor necesare acordării indemnizației s-au scos și s-au . Numai așa poate beneficia de somaj tehnic. Avatar Diana Pandel zice.


Depunerea actelor se poate face online la adresa de e-mail a agenţiei din raza de domiciliu. Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare