vineri, 17 mai 2019

Dezactivare cont facebook

Care este diferența între dezactivarea și ștergerea contului meu? Alege Șterge contul , apoi apasă pe Treci la ștergerea contului. Introdu parola, apasă pe Continuă, apoi apasă pe Șterge . Nu trebuie decat sa urmariti pasii din articolul urmator.


In pasi simpli, usor de inteles. Ai de ales intre stergere definitiva si dezactivare. Vă vom arăta cum să vă. Tutoriale calculatorescu.


Distrugeți toate codurile de rezervă pe care le -ați salvat pentru conectarea la acest cont. Revocarea parolelor pentru aplicații. Veți pierde toate datele și conținutul din acel cont , cum ar fi e-mailurile, fișierele, calendarele și fotografiile. Ti se va cere sa confirmi dorinta de a-ti dezactiva contul prin introducerea parolei corespunzatoare acestuia. Dacă există o şansă infimă să doriţi să intraţi din nou pe reţeaua socială, . Dezactivare și ștergere.


Dezactivare cont facebook

Pentru conectare, introduceți . Când dezactivezi contul , profilul și panourile tale nu vor mai fi vizibile pe Pinterest. Dacă te răzgândești, trebuie doar să te conectezi pentru a-ți reactiva contul. Cum se dezactiveaza un cont de facebook ? Sus, în colțul pagini, în partea stângă, te duci la Contul meu. Apoi, dai la Setările contului.


Paşii pentru a păstra o copie a . In primul ran varianta dezactivarii poate fi de preferat in cazul in care vrei, la un moment. Nu am avut un acces de furie si mi-am inchis contul. Cu toate acestea, oamenii trebuie să ia în considerare două aspecte.


Unul dintre ele este că platforma oferă opțiunea dezactivării contului , . Derulați în jos până când vedeți opțiunea de dezactivare. Uber, încearcă să ștergi contul accesând. Pasul Ștergeți contul. Cand mai vrei sa oferi sau sa vinzi un obiect in viitor, stii unde suntem, te luam inapoi fara resentimente.


Evaluare: - ‎246. HOME › Stiri de ultima ora stirimondene. Mai gândiţi-vă înainte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare