marți, 14 mai 2019

Depunere dosar pensie online

Depunere dosar pensie online

Continuân îţi exprimi acordul . Acte necesare pentru depunerea dosarului de pensie pentru limita de vârstă. PENTRU INSCRIEREA LA PENSIE. Pentru zona Brasov Pentru depunere documente pe cale electronica. De ce sa imi fac cont?


Depunere dosar pensie online

Termenul de depunere a documentaţiei pentru înscrierea la pensie pentru limită de vârstă. Recomandăm utilizarea serviciului de programare online pentru evitarea aglomerației la ghișee,. Acest serviciu este destinat depunerii dosarelor de pensii. Modalitati de depunere a cererilor. Comunicat privind transmiterea documentelor on-line.


Actele necesare pentru depunerea dosarului de pensie pentru limita de vârstă. Dosarul pentru pensia pentru limita de vârstă, anticipată și . In atentia cadrelor didactice care doresc sa depuna dosarul de pensie. Cerere pentru înscrierea la pensie pentru limită de vârstă. Beneficiza de un cont online pe site-ul cnpp. Cererea de pensionare împreună cu actele doveditoare se depune de către solicitant, la.


Depunere dosar pensie online

Dosarele noi de inscriere la pensie se depun in zilele de Luni pana Joi. Cererile de bilete de tratament se depun in zilele de Marti si Joi. Pensie - anticipată parțial. Biletele de tratament se . I, în cazul în care persoana decedată a beneficiat de o pensie de invaliditate, o pensie anticipată sau o pensie anticipată parțială . Cerere transfer dosar de pensie in alt judet sau schimbare domiciliu in cadrul judetului,.


Pagina oficiala de web a CJP Suceava - Informatii pensii si alte drepturi de asigurari sociale. Formulare” sau se primeste la depunerea dosarului ). Iată lista actelor necesare în funcție de tipul de pensie conform Casei . Indemnizatii Ajutorul de . Accesul gratuit la serviciile electronice oferite online pentru persoanele. Operator de date cu caracter personal nr. Solicitare cont online.


Construieste-ţi viitorul din timp. PROCEDURA OBTINERE CONT ON LINE. Pentru pensia pentru limita de vârstă, anticipată și anticipată parțială: - adresa de înaintare a dosarului ;. Joomla Charity and Donation Template - JA Donate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare