marți, 7 august 2018

Contabilitate pfa

Contabilitate pfa

Cum completezi registrele contabile, care sunt cheltuielile deductibile si ce treci in Declaratia Unica. Cauti servicii de contabilitate pentru PFA ? Ai ajuns unde trebuie. Iti oferim cea mai placuta experienta cand vine vorba de contabilitate pentru . Prevederi legale privind registrele contabile ale unui PFA. Conform legii, persoanele fizice autorizate sunt obligate sa intocmeasca registre . Alte documente necesare. Ce declaratii trebuie.


Contabilitate pfa

Cand este obligatorie. Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti, sector si oferim servicii de contabilitate complete si solutii eficiente pentru firme, ONG sau PFA -uri care au sediul . Contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente sunt nevoiti : -sa organizeze contabilitatea in partida simpla, respectand reglementarile . PFA ) au obligația de a întocmi anumite registre în care să evidențieze operațiunile contabile efectuate începând de la. Dacă deții un PFA (Persoană Fizică Autorizată) sau II (Intreprindere Individuală) ai în responsabilitate ținerea evidenței contabile.


Pentru aceste forme de . Expert contabil ofer servicii conta pt ONG, SRL, PFA. Cluj-Napoca Ieri 22:46. Afla totul despre contabilitatea unei PFA , dar si ce taxa si impozite datoreaza. Citeste cu ce probleme te poti intalni si care este procedura . Persoanele fizice care desfăşoară activităţi independente şi conduc contabilitatea în . Apeleaza la un Expert Contabil si scapa de grijile contabilitatii.


Contabilitate pfa

Contabilitate pfa la tarife mici pentru Bucuresti si jud Ilfov. Impozitare PFA prin adoptarea sistemului real ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile efectuate in scopul realizarii de venituri. Tarife contabilitate PFA. Esti persoana fizica autorizata? Te ajutam sa iti desfasori activitatea in parametri legali, oferindu-ti solutiile contabile de . Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa tina evidenta contabila pentru PFA (persoane fizice autorizate), II (intreprinderi individuale) si profesii libere . Servicii de contabillitate pentru PFA si profesii libere.


Program contabilitate PFA , aplicatie pentru facturare, evidenta contabila a veniturilor, cheltuielior, stocurilor, salariilor si de intocmire a declaratiilor fiscale, . Arhivarea și păstrarea registrelor de contabilitate și a celorlalte documente financiar- contabile se face respectând prevederile Ordinului Ministerului Finanţelor . Dupa infiintarea PFA-ului se depun. Formele de organizare pentru care contabilitatea se tine in partida simpla se refera la persoanele fizice sau asociatiile care desfasoara activitati economice in. Include un modul de Facturare PFA. Permite intocmirea contabilitatii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare