miercuri, 8 august 2018

Consulatul romaniei in turcia

Consulatul romaniei in turcia

This website uses cookies. By continuing to use the site you are agreeing to its use of cookies. AMBASADOR: domnul ŞOPANDĂ Gabriel-Cătălin. COORDONATE DE CONTACT: . Exploraţi natura, cunoaşteţi.


CONSUL GENERAL: domnul Nicolae ZAHARESCU. Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Odată încheiat mandatul de ani în calitate de ambasador al Turciei în. Trei puteri din UE lansează un avertisment voalat către Turcia și Rusia. Rruga Pandeli Evangjeli nr.


Consulul român este pregătit ca, în baza documentelor emise de. Vilnius ( consulat general). Luxembourg ( consulat general). Turcia (până la zile) - numai titularii de pașapoarte obișnuite și de serviciu. Bulgaria şi Grecia, pe sensul de ieşire din Turcia , . Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nor Regatul Țărilor de Jos și Turcia.


Telefon secretariat: 009. Informaţiile privind toate serviciile consulare sunt redate prin intermediul unui robot telefonic care permite cetățeanului român să își aleagă tema de interes. Turcia trebuie să posede un paşaport sau un alt document de. României în străinătate,. Toate posturile vacante din cadrul Ambasadei SUA din Bucureşti sunt scoase la concurs . Misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova acreditate în străinătate.


Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia. Trebuie să solicitați o viză de la consulatul sau ambasada țării pe care o vizitați. Dacă viza dumneavoastră este emisă de o țară din . Lista Consulate ale Romaniei va pune la dispozitie contactele ambasadelor care va.


Bucuresti cetatenii straini rezidenti legal pe teritoriul Romaniei pot prezenta. Mihai Daraban, l-a primit astăzi, august . Membrii misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale statelor . Verifica aici prognoza meteo in Romania. Cutremur resimtit pana in Turcia Seismul a fost resimtit in Bucuresti si in mai multe . Nu m-am gandit c-o sa-mi doresc sa calatoresc in Turcia de mai multe ori, asa ca.


Embassy of Iraq in Romania Chancery. Sectia consulara a Ambasadei Japoniei elibereaza cetatenilor romani si cetatenilor japonezi aflati in Romania o serie de certificate consulare , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare