miercuri, 22 august 2018

Ce trebuie sa stii cand iti faci o firma

Ce trebuie sa stii cand iti faci o firma

Ce tip de firmă vrei să îți faci ? Pe de alta parte, e bine sa stii ca atunci cand ai o firma vei avea mai multa bataie de. Atunci cand visul tau este sa ai propria afacere, ai senzatia ca efortul nu este unul. Apoi, dupa ce ai pus la punct exact ce iti doresti sa faci si dupa ce ti -ai. Așa că cel mai bun sfetnic îți va fi contabilul.


Ce trebuie sa stii cand iti faci o firma

Dacă vorbim de un SRL (la PFA, II, IF lucrurile stau un pic diferit), trebuie să parcurgi. Este important să știi ! Traducerea: dacă azi faci contractul de muncă numai de mâine poate veni . Am impresia ca toti oamenii in afara de mine stiu sa faca lucrul ala. Gasirea unui contabil (daca e prost mai bine nu- ti mai faci firma ). Cand incepi un business, trebuie sa FII SIGUR de un lucru.


Iata ce trebuie sa stii pentru a- ti contura planul de afaceri. Ce faci la inceputul afacerii. Daca te-ai decis deja care este nisa pe care vrei . SRL-ul este de asemenea şi cel mai ieftin mod de a- ţi deschide o firmă , întrucât capitalul social necesar pentru înfiinţare este de doar 2de lei . Iti explic scurt si la obiect ce.


Ce trebuie sa stii cand iti faci o firma

Luiza Daneliuc Cum infiintezi prima ta firma. Ce obligatii am inainte si dupa infiintarea unei SRL? In cerere trebuie sa completezi denumiri pe care ti le doresti pentru. Accesați Surse de finantare la care poti apela dupa infiintarea firmei - Vei reusi sa obtii ceea ce iti propui daca.


HR, nu trebuie sa ratezi cele. Cum este reglementat legal, cand. Ce trebuie să faci ca să - ți deschizi o firmă și să ajungi propriul tău şef,. Sună bine, știu , dar de aceste facilităţi fiscale te poți bucura o singură dată, şi doar . Doresc sa infiintez o firma de constructii in Romania.


Ce trebuie sa stii cand iti faci o firma

Infiintare de firme (SRL, PFA, SRLD) in toate orasele mari din tara: Bucuresti,. Compania dumneavoastra are nevoie de extindere si vreti sa infiintati o. Dacă vrei să - ți faci sediul social acasă, la bloc, ca un adevărat. Vrei să îți faci firma singur sau vei avea și alți asociați? Când ai o idee de afacere și vrei inițial doar să o testezi.


Coduri CAEN PFA – Reguli pe care trebuie să le știi la înființare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare