vineri, 31 august 2018

Carnete cec vechi forum

Carnete cec vechi forum

Cec restituire - Am carnete Cec si am citit ca se mai pot. Suma exprimata in moneda veche a fost inlocuita cu suma exprimata in . Carnet CEC postări feb. Cat valoreaza un CEC de lei? Mai multe rezultate de la forum.


CEC BANK RĂSPUNDE CITITORILOR BURSA: Sumele. CEC Bank nu despăgubeşte, nu compensează şi nu indexează sumele depuse de clienţi pentru a le păstra puterea de cumpărare din . Pai care bani sa ii recuperati? Iar discutia s-a mai purtat pe forum de nu stiu cate ori. Ce valoare mai au libretele de economii CEC de 5. Anunţul OFICIAL aşteptat de toţi românii care încă mai au CARNETE DE CEC vechi acasă!


Câți bani bani poți să încasezi de pe acestea. E fara valoare carnetul de cecuri , oricati bani ai fi avut atunci pe el,. CEC care dețin librete de economii cu dobândă și câstiguri în autoturisme (lei vechi ) . Este vorba de trei categorii de librete CEC : cele de 70.


Carnete cec vechi forum

O româncă a încercat să-şi recupereze banii pe care-i avea pe carnetul de CEC , după ce a auzit de legea privind despăgubirea românilor care . Bank și a statului român despăgubiri . Informatii despre LOT OBLIGATIUNI CEC 2LEI RPR SI 2LEI RSR NUANTE DIFERITE. In acest forum gasiti exact ordonanta de urgenta care reglementeaza aceste aspecte. Primești despăgubiri de 20. Astăzi, fiecare CEC poate ajunge să valoreze 20.


AICI despre informaii referitoare la despagubirile deponentilor cu carnete CEC. NU le sunt aplicabile prevederile O. Cine poate sa ma ajute cu un tutorial despre completarea carnetelor de cec ? Ce cred unii pensionari despre CEC - Subiectiv. Acum, conducerea CEC îmi răspunde că o obligaţiune de 2lei RSR valorează.


Din cate am citit pe forumuri suntem cam multi oameni pacaliti. Daca aveti un cont curent, banca v-a oferit si un carnet de cecuri si probabil. Daca data pe cec este mai veche de luni de momentul in care . Ciocoii vechi si noi - MAMICILINA - Forum Desprecopii, Discutii.


La apelul nominal se prezintă, în reprezentarea intereselor recurentei CEC B. CEC pentru a castiga mult visata Dacie s-au topit. Dovada se da pana la data la care expira permisul vechi. Denumirea este chiar aceea mentionata pe ele : cec de economii scolare.


Carnete cec vechi forum

CEC in bani sau valoarea se depunea pe un carnet de economii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare