miercuri, 18 iulie 2018

Tehnici de argumentare

Ce este argumentarea ? Daniela Rovenţa-Frumuşani Cadru didactic seminar: lect. Cu timpul am învățat regulile de bază și tehnica argumentării. Această fază se va încheia cu un scurt raţionament argumentativ care rezumă esenţa tezei argumentate. Un argument utilizează conectorul ” fiindcă”, în sens posibil potențial. Date despre disciplină.


Tehnici de argumentare

Argumentarea e folosită în viața reală. Denumirea disciplinei. Tehnici de argumentare și dezbatere. Titularul activităţilor de curs. Aceste tehnici formale de argumentare nu îşi găsesc locul în ştirile propriu- zise, dar ar putea.


Pregătirea şi elaborarea consultanţei juridice scrise” . Pregatire pentru Bacalaureat. Liliana Paicu - Maria Lupu - Marilena . Profesor: Claudiu Farcas. Tip de curs: Obligatoriu. Vizitatorii nu pot să acceseze acest curs.


Vă rugăm să vă autentificați. In toate tehnicile de interpretare, prin care se construieşte (se „inventează”) un . Buy METODE SI TEHNICI DE INVATARE EFICIENTA by IOAN NEACSU. Ai simtit uneori ca interlocutorii nu “cumpara” propunerile tale? Deprinde tehnici de persuasiune si argumentare care merg la tinta.


Obiectivul cursului este de a oferi cursantilor o serie de tehnici de argumentare , care să-i ajute, atât să susţină public punctele lor de vedere, cât şi să analizeze . Ziua Seria Grupa Ora Sala Formator Teme pregătire. UNIVERSITATEA DIN B. Instituţiile Uniunii Europene (s) Amălăncei C2. Nota era însoțită de o argumentare care pare să fi fost destinată inițial utilizării. Această argumentare include, după caz, specificații în legătură cu tehnicile.


Amintim doar câteva tehnici de argumentare cunoscute deja de la cursul de. Logică, argumentare şi comunicare - clasa a IX-a, ciclul inferior al liceului. Dezvoltarea unor tehnici de argumentare şi de . Institutul de Filosofie şi Psihologie „ Constantin . ARGUMENTAREA ÎN GÂNDIREA CRITICĂ. Alegerea argumentelor reprezintă cea mai importantă etapă, . AF FILIMON - ‎ Articole cu conținut similar Fișele disciplinelor - Anul III - Semestrul - Facultatea de.


AN III_Sem 2_CRP_RP pentru corporatii. Corelarea noţiunilor de bază, metodelor de analiză și tehnicilor de argumentare specifice logicii cu obiectul de studiu, respectiv cazurile şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare