vineri, 13 iulie 2018

Prelungire sediu social la avocat

Prelungire sediu social la avocat

Sediul social expirat atrage după sine inactivitatea contribuabilului,. Prelungire sediu social rapid si fara batai de cap prin suportul acordat de specialistii nostri. Prelungirea sediului social al unei societati comerciale presupune inregistrarea. Contractul de gazduire sediu social se va semna doar in prezenta avocatului. PRELUNGIRE SEDIU SOCIAL.


Prelungire sediu social la avocat

Acte necesare prelungire sediu social : act aditional de prelungire sediu. Avocatii nostri va stau la dispozitie cu o gama larga de servicii la registrul comertului printre care si mentiunea de prelungire sediu social srl. Cum putem prelungi sediul social expirat al unei societati? Care sunt documentele necesare pentru prelungirea unui sediu social ? Prelungirea duratei de funcţionare a societăţii trebuie realizată înainte de expirarea duratei prevăzute de actul. Actul modificator poate fi autentificat de notarul public, poate fi atestat de avocat în condiţiile Legii nr.


Transferul sediului social al SE într-un alt stat membru. In situatia in care durata sediului social este expirata insa prelungirea sa in acelasi spatiu nu poate avea loc, atunci sediul social trebuie schimbat . Gazduire sediu social la cabinet de avocat in Bucuresti Sector 3. AVOCAT : sediul social la poate stabilii temporar la biroul unui avocat pe o perioada de . Oferim deasemenea gazduire sediu social firma. Calitatea actelor noastre este garantata de echipa formata din avocati cu care firma colaboreaza, juristi cu . Va putem oferi gazduire de sediu social la cabinetul nostru de avocatura pe perioada determinate de luni sau an, cu posibilitate de prelungire. Ori poate chiar și de găzduirea sediului social pentru firma ta? Gazduirea sediului social se asigura in baza unui contract de prestari servicii juridice cu cabinetul de avocatura si se adreseaza in exclusivitate Societatilor cu.


Tarife gazduire sediu social. Locatii: gazduirea se realizeaza prin cabinet de avocat in Bucuresti –. Cand este nevoie de serviciul de gazduire sediu social ? Avocatii nostri din Constanta va pot oferi serviciul de gazduire sediu social Nu gasesti sediu social pentru firma ta? Trebuie sa infiintezi . Biroul nostru de avocatura ofera servicii juridice si informatii utile privind realizarea procedurilor de prelungire si de schimbare a sediului social prin redactarea . Conditii pentru sediu social infiintare firma.


In cazul in care o societate are contract de comodat pentru sediul social care trebuie reinnoint, respectiv se face un act aditional de prelungire pe inca un. Cabinetul Individual de Avocat Cristian-Alin Gadea isi desfasoara activitatea in cadrul . Este obligatorie prezența. Direct prin avocat , fara intermediari!


Prelungire sediu social la avocat

Gratuit - prelungire. Sediu social si infiintare firma, in acelasi loc. Modificare contract colaborare Modificare contract colaborare - salarizare Modificare contract salarizare Prelungire.


Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste de explicații și de răspunsuri utile pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare