marți, 17 iulie 2018

Carantina in polonia

Carantina in polonia

Republicii Polone in conditii similare celor din perioada anterioara izbucnirii pandemiei de coronavirus. Agenţia de sănătate mai spune că măsurile de carantină în ţările . Afectaţi deja de pandemia de coronavirus care i-a lipsit de muncitorii sezonieri ucraineni, fermierii polonezi se confruntă în prezent şi cu o . Pandemia de coronavirus este o amenințare gravă la . COVID-1 în contextul în care răspândirea noului coronavirus dă puţine semne . Modelul suedez a dezamăgit. Lăsaţi-ne să intrăm şi să lucrăm fără carantină ”, o sută de persoane din partea poloneză şi . Asistență legată de coronavirus (COVID-19).


Vă rugăm să verificați restricțiile de călătorie. Este posibil ca deplasările să fie permise numai în anumite . Polonia a depăşit joi pragul de 20. Infecțiile cu coronavirus au scăzut cu în restul statelor, asigură agenția europeană de sănătate în ultimul său raport. Si registrano ancora . Premierul polonez Mateusz Morawiecki a anunţat miercuri închiderea pentru zile a. Noua Zeelandă nu mai are niciun caz activ de coronavirus. Avilés, a încălcat carantina , arestat un român care „a devenit obraznic” când a fost identificat . Cercetătorii polonezi se pregătesc să prezinte ceea ce ei susţin că ar putea fi primul test de susceptibilitate privind noul coronavirus.


Un DOCTOR EXPERT spune TOT despre CORONAVIRUS. Franţa a impus reciprocitate . Coronavirus (COVID-19). Majoritatea acestor state menţin obligativitate de carantină timp de zile pentru moldovenii . Duminică seară, Ministerul Sănătăţii polonez a raportat că în spitalele din ţară sunt internate 1. Ministrul polonez al Apărării Naționale, Mariusz Blaszczak, l-a însoțit pe. Păun a fost infectat cu coronavirus : Băieții se pot antrena. Germania nu vor mai trebui să stea zile în carantină la întoarcerea în . Focarele au apărut în minele de cărbuni.


Corpul i-a cedat, dupa infectia cu coronavirus. Guvernul polonez le-a cerut cetatenilor sa nu mai iasa din case. Marius Niculae, VEDETA perioadei de carantina ! Persoanele care se intorc in Romania din . Cetățenii polonezi , care intră în țară, vor fi plasați în carantină pe o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare