joi, 7 iunie 2018

Infiintarea unei firme pfa

Infiintarea unei firme pfa

Pentru consultanta de specialitate, contacteaza-i pe expertii nostri in infiintarea de firme. PFA (persoană fizică autorizată),. Spre deosebire de SRL, unde proprietarii firmei răspund în caz de . Costurile de infiintarea unei firme pfa sunt mai scazute decat in cazul societatii cu raspundere limitata, iar evidenta contabila se tine in partida simpla.


Infiintarea unei firme pfa

Noi te ajutam sa infiintezi firma ( PFA , SRL) rapid si ieftin. Ghid infiintare pfa care iti ofera pasii cei mai importanti pentru a infiinta un pfa. Depunerea şi înfiinţarea unui PFA este complet gratuită. Accesați Pasi pentru infiintarea unui PFA - Pasi pentru infiintarea unui PFA.


Vrei sa lucrezi independent in domeniul tau si ai nevoie de un PFA ? Infiintare PFA online intr-un timp extrem de scurt. Pentru că înființarea unui PFA nu înseamnă doar completarea unor formulare, dacă ești clientul nostru:. Firma unui profesionist, persoană fizică autorizată, se compune din numele.


De cele mai multe ori, numele firmei este chiar numele tau sub forma „Nume Prenume. Dovada verificării disponibilităţii şi rezervării firmei (original);. Taxele pentru înfiinţarea unei PFA sunt de circa 2RON şi se plătesc la sediul ORCT.


Pesoana fizica autorizata ( PFA ) este, de departe, forma juridica ideala pentru un freelancer la inceput de drum, oferindu-i acestuia libertate . PFA de oriunde, în 2-zile, și apucă-te mai repede de treabă. Se poate și fără birocrație. Pentru infiintarea unui PFA trebuie sa incepi cu procedurile de realizare. ONRC pentru infiintarea unui PFA. Daca dosarul pe care il veti depune la Registrul Comertului va fi incomplet, veti avea la.


Infiintarea unei firme pfa

E simplu, iar noi te ajutăm să obții totul rapid și în mod profesionist. Cererea de verificare a disponibilității o atașați unei copii după buletin și unei. PFA , numele firmei va fi chiar numele vostru în format NUME . Fie ca vorbim despre infiintarea unei firme de tip SA, SRL, SRL- PFA , rezolvam toate aspectele intr-un timp foarte scurt si te ajutam sa scapi de birocratie.


Desfasurarea activitatii. Ce acte iti trebuie ca . APELAND LA SERVICIILE UNUI SPECIALIST, ACTELE PENTRU INFIINTAREA FIRMEI TALE . Alege si tu din start cele mai bune servicii de infiintare firma ! SRL, SRL debutant, Intreprindere Individuala (II), Intreprindere Familiala (IF) , PFA. Care sunt activitatile pe care le pot desfasura ca PFA ? Ce este mai bine sa aleg dintre PFA si SRL?


Acest articol v-a fost oferit . Daca nu infiintez firma dar continui cu magazinul online insa doresc sa intru in. SRL - care implică costuri mai mari decât înființarea unui SRL de la început. Pentru PFA și II trebuie neapărat să ai calificare (diplomă, atestat, certificat).


Mai jos vezi informațiile complete despre costurile și durata înființării unei firme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare