marți, 19 iunie 2018

Dosar casatorie

Dosarul de căsătorie se depune la primăria locului de domiciliu ori de reședință al unuia dintre viitorii soți, cu – zile înainte de data . Zi plină în dosarul Hexi Pharma, final abia la toamnă. Imigrări, vor depune la dosarul de căsătorie declaraţie notarială din care să rezulte că nu mai au o altă căsătorie încheiată şi nedesfăcută. Declarația de căsătorie se face personal, de către viitorii soți, în scris,. Ghidul încheierii căsătoriei civile. ACTE NECESARE Acte identitate valabile ale ambilor soţi . Daca doriti sa incheiati casatoria civila in municipiul Cluj Napoca trebuie sa aveti la indemana urmatoarele acte atunci cand depuneti dosarul de casatorie.


Dosar casatorie

Declaraţia de căsătorie se face personal, de către viitorii soţi, în scris,. CERTIFICATE MEDICALE PRENUPŢIALE, CU MENŢIUNEA APT PENTRU CĂSĂTORIE. SUNT VALABILE ZILE, INCLUSIV ZIUA DEPUNERII DOSARULUI. Dosarul actului de căsătorie cuprinde următoarele documente:. Declaratia de casatorie , se face personal , de catre viitorii soti , in scris , la.


Taxe procesare si analiza dosar in vederea solutionarii cererii de schimbare a . Locul unde declarația respectivă trebuie . Casatoria se poate încheia după zile de la data depunerii declaratiei de casatorie. Dosarul de căsătorie cuprinde, după caz, următoarele documente: - adeverinţă ( sau certificat) de stare civilă (de celibat) - este documentul . Dosar cu acte casatorie civila – oficiul starii civile. Pe scurt dosarul pentru cununia civila trebuie sa contina urmatoarele acte: actele de . Certificatul de stare civilăeliberat . Actul de identitate original şi copie - paşaport pentru cetăţenii români cu domiciliul în. Toate actele se depun într-un dosar cu şină.


Am creat o lista scurta si utila a modului in care puteti aborda analizele medicale necesare pentru cununia civila si pentru casatorie. Acte necesare la întocmirea dosarului de căsătorie. Transcrieri certificate de casatorie. Incepand din data de 15.


Nu se vor primi dosare incomplete sau traduse incomplet. Va informam ca: pentru legea . Opunerea la căsătorie se va face numai în scris, cu arătarea dovezilor pe. Documente necesare pentru depunerea dosarului în vederea transcrierii certificatului de naștere pentru cetățenii care au redobândit sau cărora li s-a acordat . Radiograma DEPABD nr.


Declaraţie de căsătorie , ce urmează a fi completată la serviciul stare civilă, în ziua depunerii. Data ti-o zic cei de la Casa de Casatorii inainte . Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, s-a prezentat, vineri, la sediul Primăriei Sectorului pentru a depune dosarul pentru cununia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare