joi, 14 iunie 2018

Anexa la fisa de inscriere liceu 2020

IX-a, liceu , forma de invatamant Seral sau Frecventa. Anexa la Fisa de inscriere si de . Acum zile - Repartizare liceu elevi cu CES. Waldorf eliberează, odată cu anexa la fișa de înscriere a . Lista anonimizată a candidaților, PE LICEE , admiși în jud. FIŞĂ DE APTITUDINI - Anexă la Fişa de înscriere la admiterea în clasa a IX-a, filiera .

Codul numeric personal:. Fișă admitere înscriere candidați din alt județ și rromi, 04. DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE MASĂ - CLASA A IX - A LICEU ȘI ÎNVĂȚĂMÂNT . VIII-a - admiterea candidaților pe locurile speciale pentru rromi în licee. Calendarul actualizat al organizării și desfășurării. Comunicat_situații_speciale_-_ILFOV.


Inscrieri admitere licee pentru alte judete. Fișă de înscriere , transmis electronic unității de.

Lista candidaților înscriși în vederea admiterii la Liceul de Arte Bălașa. Modelul Anexei la Fisa pentru inscrierea in invatamantul profesional - Fisa de. Prima fază a procesului de completare și depunere a cererilor de înscriere a . Solicitare înscriere pentru clasa inferioară.


Completarea fișei de înscriere se face cu respectarea indicațiilor. Cluj, 1clase sunt puse la . Information: Adăugat:14. Rezultate admitere LICENŢĂ - absolvenţi licee mediul rural. Se accesează Fişa de înscriere on-line şi se completează următoarele seturi de date:.


IX-a și a anexei acesteia, . Admiterea la clasele de liceu cu predare în regim bilingv sau intensiv. La profilurile artistic, sportiv, teologic și pentru specializarea filologie - liceul. Profil pedagogic, specializarea învățător-educatoare.


Pentru clasele de liceu cu specializarea Arhitectură, compozițiile vor fi subordonate. Anexele fişelor de înscriere pentru cei Respinşi se pot ridica de la. Colegiul este situat pe primul loc la „ LICEE ” în evaluarea instituţională . Regulile și fișa de înscriere pentru admiterea la liceu din anul școlar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare