vineri, 8 iunie 2018

Anexa 4 esalonare la plata model

SITUAȚIA încasărilor și plăților pe ultimele luni anterioare datei depunerii cererii de acordare a eșalonării la plată a obligațiilor fiscale. Codul de procedură fiscală,. SITUATIA încasărilor şi plăţilor pe ultimele luni anterioare datei depunerii cererii de acordare a eşalonării la plată a obligaţiilor . ANEXA Nr - la procedură. DIRECTIA IMPOZITE SI TAXE LOCALE.


Conținutul cererii de acordare a eșalonării la plată și. SITUAIA încasărilor şi plăilor pe ultimele luni anterioare datei depunerii cererii de acordare a eşalonării la plată a obligaiilor fiscale. Sectorului si esalonari la plata majorarilor de intarziere de orice.


SITUAŢIA FLUXURILOR DE TREZORERIE. Pentru acordarea înlesnirilor la plata creditorii bugetari locali vor cere. Numerar net din activitatea operaţională (rd. 02- rd.03), 04.


Pe perioada esalonarii sau amanarii la plata , un procent de din. Formulare plata specifice sM 19. A, ver 0 RO, KB. Declarație de eșalonare -5.


Eşalonarea la plată se acordă pentru obligaţiile fiscale restante. După constatarea pierderii valabilității eșalonării la plată , organul. Organul fiscal competent întocmește referatul “B”, conform modelului. Acordului de eşalonare a datoriilor sau cu data înaintării demersului ( anexa nr.5).


Modelul cererii este expus. Asiguratii au dreptul la pachetul de servicii medicale de la data inceperii platii. Contributia se plateste in mod direct de aceste persoane la CAS pentru care au optat. Persoanele juridice care au in derulare conventii de esalonare la plata a. Nu se calculează și nu se datorează dobânzi și penalități, conform. COVID-1 prevăzute în anexa care face . Cuantumul şi termenele de plată a ratelor de eşalonare se stabilesc prin . Capitolul IV - Inlesniri la plata obligatiilor fiscale.


Pentru obligatiile fiscale eşalonate si sau amânate la plată , contribuabilii trebuie să constituie. In acest articol vreau sa iti ofer un model de urmarire incasari si plati in Excel. Anexa l sau Decizie de . E practic fisierul pe care il folosesc si eu, pe care l-am modificat . MODEL Cerere pentru acordarea esalonarilor la plata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare