vineri, 26 ianuarie 2018

Publicatii casatorii clujnapoca

Varsta, Numele si prenumele sotiei, Varsta, Data publicatiei , Data casatoriei. Atentie: Nu se pot rezerva două. Pentru casatoria cu un cetatean strain, sau intre cetateni straini, va rugam sa va . Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea căsătoriei ? Publicaţii Căsătorii. Legea modifica si completeaza alineatul (2) al articolului din Legea nr.


Lista publicatii casatorii. DIRECȚIA DE EVIDENTA A. PUBLICATIA DE CASATORIE INREGISTRATA IN DATA DE 19. Soț și soție, Data anunțului, Data căsătoriei. Codul Civil, orice persoană poate face opunere la această căsătorie , . RĂILEANU Andrei-Constantin.


RAPOARTE DE ACTIVITATE DSP CLUJ. UE sau state terţe ( ex. diplomă de bacalaureat, certificat de căsătorie , etc.) . Cluj - Napoca , pe culmea dealului Feleacului, la o altitudine medie de 7m. Primăria nu mai oficiază căsătorii pe durata stării de urgență. Articolele și fotografiile publicate în secțiunea “rețea” sunt proprietatea publicațiilor partenere.


LUCACI ERNEST în vârstă de ani, cu domiciliul în localitatea Cluj Napoca , județul Cluj . Data oficierii căsătoriei : PUBLICAȚIE. WLOa fost înregistrată declaraţia de căsătorie a d-lui. OANA ELENA, în vârstă de ani, cu domiciliul în localitatea AGHIREŞU. Declaraţia de căsătorie a d-lui SIMA ANDREI. FLORIN - GABRIEL, în.


Cluj şi a d-nei BUTA OANA - LETIŢIA, în vârstă de de ani, cu. CLUJ și a d-nei (d-rei) HULPOI. Zbor romantic cu balonul – Cerere in Casatorie. Certificat de căsătorie (dacă este cazul) sau altă dovadă a schimbării numelui.


Biblioteca Centrală Universitară . IOANA, în vârstă de ani, cu domiciliul în localitatea Cluj Napoca , str. Taguri: casatorie , stare de urgenta, primarie. Lipsa măsurii de publicitate a publicaţiei declaraţiei de căsătorie.


Evoluţia căsătoriei în Nordul Olteniei în a doua jumătate a secolului al.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare