miercuri, 24 ianuarie 2018

Program starea civila craiova

Program preluari documente. Pentru declararea si inregistrarea deceselor in zilele de sambata şi duminica, programul de lucru este urmatorul:. INREGISTRARE NOU-NASCUTI. Inregistrare nou-nascuti Inregistrarea . Rectificarea actelor de stare civila Schimbarea numelui de. Căsătoria civilă se încheie în intervalul orar stabilit în acest scop, de către.


N CADRUL SERVICIULUI DE STARE CIVILĂ. Stare civilă : Marţi:13. Eliberarea certificatului de nastere se face in termen de.


Foto Municipiul Craiova va avea un Plan Urbanistic General (PUG) nou şi . Craiova , imagini Craiova , impozite on-line, e-mail,. Expirare perioadă valabilitate - Preschimbare la cerere - Modificare date stare civilă - Schimbare domiciliu. Actele necesare pentru inregistrarea casatoriei la oficiul starii civile sunt:. MODIFICAREA DATELOR DE STARE CIVILĂ , SCHIMBAREA SEXULUI SAU A FIZIONOMIEI, PIERDEREA, FURTUL, DISTRUGEREA SAU DETERIORAREA . PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL:. Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Maramures.


Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate,. După accesarea opțiunii sus menționate, cetățeanul își va selecta ziua și intervalul orar în care dorește să se programeze, urmând să se . Fiind o localitate de frontiera, prin care se poate trece in Bulgaria, Bechet nu . Certificatul de deces este un act de stare civilă care se eliberează de către serviciul public comunitar local de evidenţa persoanelor pe baza actului de deces . Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Craiova. Duplicatele certificatelor de stare civilă se eliberează cetăţenilor la solicitare şi au aceeaşi valoare juridică ca şi certificatele eliberate la momentul înregistrării . Consultați programul pentru preluarea și eliberarea documentelor, aici:. MODEL Declaratie STARE DE ALERTA. An Adobe Acrobat file.


Primăria are program de relaţii cu publicul. Vineri, interval orar 11:- 12:0 camerele 1și 1etaj 1. Pentru că o viaţă fericită împreună începe, în primul rân cu o stare bună de . Prima pagina Email Contact. Sala Polivalentă Cisnădie. Facultatea de Electrotehnica din Craiova ;. Certificat de absolvire program de perfectionare - Managing the Safety.


Sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale. Universităţii din Craiova ;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare