vineri, 12 ianuarie 2018

Amenda foaie de parcurs

Obligativitate foaie de parcurs la masina pe firma - nu stiu unde s-ar. Lipsa foi de parcurs sau a ordinului de deplasare se sanctioneaza, asa. Anulare proces-verbal – Tribunalul Gorj confirma amenda.


Politia nu numai ca te obliga , dar am primit amenda 250. Am o masina de transport marfa inregistrata pe firma. Pot transporta marfa pt terte persoane, fara sa intocmesc foaie de parcurs ? Cum deducem corect pentru a nu plati amenzi la Fisc? Foaia de parcurs trebuie sa cuprinda cel putin urmatoarele informatii: - categoria de vehicul utilizat,.


Va rog cu respect sa ma ajutati intr-o problema. Politia rutiera poate amenda soferii autoturismelor societatii noastre pentru . Răspunsuri Avocatnet. Utilizare autoturism de serviciu fara foi de parcurs. Vreau să văd ordinul de serviciu, verificarea metrologică, foaia de parcurs ! O altă frază care îl va face pe polițist să renunțe la orice gând de a-ți. Pentru transporturile rutiere de mărfuri în trafic național, foaia de parcurs este.


Deasemenea, persoanele juridice sunt sancționate cu o amendă de la 2la . Spiv Se cere anularea valabilităţii foii de parcurs pentru perioada. Numărul documentelor primare – blanchete de strictă evidență „ Foaie de Parcurs ” - tipărite şi pregătite pentru fiecare unitate de transport, . Continutul si completarea corecta a foilor de parcurs, potrivit. Aceasta trebuie sa intocmeasca foi de parcurs care sa cuprinda. Am sa platesc impozit :). Oricum, nu stiu daca am pastrat bonuri . Politistii si ANTA, cu ochii pe taximetristi.


Zeci de soferi au fost. Cei care au fost prinsi pe picior gresit s-au ales cu amenzi - VIDEO. Diferența dintre amendă și avertisment au făcut-o întotdeauna . Ce act normativ reglementează completarea şi formatul foilor de parcurs ? Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca foaia de parcurs.


Se mai folosesc foile de parcurs pentru justificarea benzinei decontate pe. Am luat amenda in Italia pentru ca nu aveam foaie de parcurs. Belgia înăspreşte sancțiunile aplicabile șoferilor. Vorbim despre o încălcare a regulamentelor privind foaia de parcurs ,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare