miercuri, 10 ianuarie 2018

Buletin 18 ani acte

Primul act de identitate după împlinirea vârstei de ani. Informatii generale despre actul de identitate. Eliberarea primului act de identitate după împlinirea vârstei de ani.


ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. Schimbarea buletinului la ani tine de valabilitatea acestuia. Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cartile . Acesta se va legitima cu actul de identitate. Actul de identitate care se eliberează cetăţeanului român este cartea de identitate.


Cererile se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a . Actele se prezintă în ORIGINAL însoțite de copii xerox – nu se acceptă copii . Share pe facebook: fb-share-icon. DOCUMENTE NECESARE: cererea pentru eliberarea actului de . După împlinirea vârstei de ani. Acte necesare Serviciul de Evidență.


Buletin 18 ani acte

Când actul de identitate se solicită după împlinirea vârstei de ani , sunt necesare următoarele documente. SOLICITANȚII SUB ANI VOR FI ÎNSOȚIȚI DE UN PĂRINTE SAU DE REPREZENTANTUL LEGAL. Cerere pentru înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședintei. Certificatele de naștere ale copiilor cu vârsta mai mică de ani , după caz, . Schimbare carte de identitate sau buletin , afla care sunt actele necesare si . Prima carte de identitate (la împlinirea vârstei de ani) nu se poate obţine prin procură. Actele care trebuie prezentate în România de persoana împuternicită pentru obţinerea cărţii de.


PÂNĂ LA ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. N ATENŢIA CETĂŢENILOR CARE SE ADRESEAZĂ. SERVICIULUI EVIDENŢA INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR.


Buletin 18 ani acte

ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se acceptă copii . Interne precizează că cetățenilor români li se eliberează acte de identitate:. ACTUL DE IDENTITATE;. MICĂ DE ANI, dupa caz, original si copie;. ACT DE IDENTITATE DUPĂ ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. Buletin de identitate sau Carte de identitate şi Carte de alegător) . Buletinul de identitate al cetaţeanului Republicii Moldova se eliberează.


A) Perfectarea buletinului de identitate pentru persoanele care au atins vârsta de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare