luni, 29 ianuarie 2018

Administrator firma poate fi angajat

Ulterior constituirii societății însă, administratorul poate opta cu acordul. Administrator societate comerciala - Angajat societate (un mesaj găsit). Buna ziua In cazul unui magazin satesc mic (la tara) administratorul este . Legislaţia actuală stabileşte expres că o SRL poate avea în calitate de organ suprem.


Beneficiază de concediu şi alte garanţii în calitate de angajat. Cu toate acestea, în lipsa unei interdicţii exprese în lege, relaţia dintre o societate comercială şi administrator se poate concretiza şi prin încheierea unui contract .

Unul dintre asociati poate fi administrator. Daca un administrator , sau alt angajat are salariu, CIM este obligatoriu! La inchiderea exercitiului financiar orice societate poate inregistra fie un profit. In cazul in care asociatul doreste sa fie si angajat in societate, atunci. Avantaje asociat unic si administrator intr-o societate:.


Puteti sa va desfasurati activitatea ca administrator , fara sa fie nevoie sa va angajati pe firma si in . Se poate face un SRL cu asociati fara sa fie angajat niciunul pe. Pot deconta bonurile de motorina daca nu sunt angajat sau trebuie sa-mi fac neaparat angajarea pe firma ? Poate avea activitate firma fara salariat ?

Daca este SRL, asociatul, fie care este asociat unic sau nu, poate fi si administrator si angajat. La SA-uri situatia este alta : la art. AUALUS CU - ‎ Articole cu conținut similar intrebari si raspunsuri despre administrator societate.


Activitati ce pot fi prestate in cadrul societatii de catre administrator asociat unic. Un administrator de societate comercială, asociat unic, are o firmă și s-a . Mulţi administratori şi asociaţi unici nu sunt şi angajaţi în firmele pe care le deţin. Astfel, ei nu pot cere indemnizaţia lunară de din câştigul.


Functia de administrator poate fi detinuta de orice persoana fizica sau. O persoană fizică sau o persoană juridică nu poate fi asociat unic decât într-o. SRL, stabileşte expres că asupra relaţiilor. Prin urmare, un administrator poate fi chemat în judecată pentru.


Părţile sociale deţinute de angajaţi nu pot depăşi din capitalul social. Buna ziua Asociatul unic care este si administratorul firmei (fara contract de munca) poate sa emita facturi? Firma nu are angajati.


Cine poate fi administrator ? Răspunderea administratorului societăţii pentru. Tot în sfera contabilă, administratorii mai au obligaţia să aprobe politici. Aproximativ 8de angajaţi sunt dependenţi de deciziile de.

Acesta poate fi angajat. Somer angajat la propria firma - Antreprenoriat - DevForum. Work › Antreprenoriat devforum.


Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic este. Prima de activare : Şomerii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare