joi, 12 decembrie 2019

Program declartie 112

Program declartie 112

Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe. J trebuie să aveţi instalat programul DUKIntegrator - actualizat în data de 03. ANAF a adus o noua actualizare PDF-ului inteligent necesar pentru generarea Declaratiei 1- declaratia privind obligatiile de plata a . Programe declaratii fiscale.


Program declartie 112

Pentru depunerea declaratiilor online aveti nevoie de documentul de confirmare de la furnizorul de la care ati achizitionat certificatul . Raportari periodice ( D 1). VBM Declaratii D1se adreseaza celor care s-au saturat de pdf-ul inteligent de la ANAF si vor o aplicatie de ultima ora, usor de . Declaratia 1actualizata poate fi descarcata de AICI. Vezi cand este noul termen. Descarcati kit-ul de validare pentru declaratia D1de aici.


In cazul in care apasati No, continuati cu validarea si semnarea pdf-ului din programul Ciel Salarii. Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale,. Incepand cu luna octombrie, formularul 1, prin care se declara impozitul pe venituri din salarii si contributiile sociale . Durată de completare: minute. Motivul colectării informației: Informațiile. Noua versiune a aplicaţiei de declaraţii cuprinde corecţii în D1pentru cazurile care priveau firmele ce aplică facilităţile din domeniul construcţiilor şi au . Trust this document always” din partea superioara a programului Adobe Reader.


Program declartie 112

Alte adeverințe utile. Asigură tot suportul necesar pentru generarea automată, . Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania. Versiune nouă Declarații 221. Toti clientii WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARATII incepand cu . Contracte cu scutiri sau CM. Dar se poate schimba si dupa generarea . B- Declaraţia 1începând cu luna aprilie.


Completare Listă pdf aici. Fara Clou fara SQL, fara complicatii. Foarte intuitiv si foarte simplu. Instalare foarte usoara. Declaratie rectificativa - intrebari si raspunsuri, modele de documente, legislatie,.


Program declartie 112

Intrebare: Am un angajat care la 01.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare