luni, 23 decembrie 2019

Program carte de identitate

PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SE SUSPENDĂ PENTRU DEZINFECȚIE. Carte identitate provizorie Vize de resedinta Alte acte. Nasteri Casatorii Decese Transcrieri Diverse. Chitanța reprezentând contravaloarea cărții de identitate –. Sector Director Executiv Moisescu Elena Simona. Program de audiente D. Pentru cazurile deosebite se poate elibera o carte de identitate in ore, . In conformitate cu prevederile MESAJ IMPORTANT din pagina principala . Centrul Comercial Grand Arena Berceni din Bd.


Strada Victoriei, nr. SEF SERVICIU EVIDENTA PERSOANELOR: Buru Mioara. Vom afişa pe site orice modificare intervenită în programul de lucru cu publicul.


Activitatea de lucru cu publicul se desfășoară conform programului normal – click. ELIBERAREA CĂRŢII DE IDENTITATE LA ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. Documente necesare obținerii primei cărți de identitate la împlinirea vârstei de ani. Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos S. Eliberarea cărţii de identitate provizorii cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate, care locuiesc . Comunicat privind programul de lucru cu publicul în perioada stării de alertă.


Program carte de identitate

Pentru eliberarea actului de identitate , minorul va fi însoţit de un reprezentant legal şi,. Pentru obținerea cărții de identitate se parcurg următorii pași:. Vă informăm că începând cu data de 15. PROGRAM CU PUBLICUL LA SERVICIUL DE EVIDENTA A PERSOANELOR.


Evidenta a Persoanelor Maramures. Luni, Marţi, Miercuri, Joi. Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de identitate se eliberează titularilor.


Cerere pentru eliberarea actului de identitate , Declaraţie de primire în spaţiu, Declaraţie pe proprie răspundere privind dovada adresei de . DOCUMENTE NECESARE: cererea(anexa 11) pentru eliberarea actului de identitate , de la ghişeu, semnată. Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere!


Aplicația afișează în timp real intervalele orare disponibile. Stabilirea reședinței . Eliberare carte identitate la schimbare domiciliu, redenumire stradă. LA INSCRIEREA IN ACTUL DE IDENTITATE A MENTIUNII PRIVIND RESEDINTA NU SE MAI . CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE.


Serviciul se referă la eliberarea actului de identitate la: expirarea termenului de. CI, CIP, reședință, punere în legalitate persoane majore, eliberare acte de identitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare