luni, 30 decembrie 2019

Program cartea funciara cluj

Program cartea funciara cluj

Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj ) (linga Iulius Mall). Alexandru Vaida Voevo . Directiei Generale Anticoruptie. Lavanda Lola, porți deschise în lanul de lavandă, la Bonțida, județul Cluj.


Cod serviciu: EXI_ONLINE. Extrasul de carte funciară pentru informare reprezintă situația cadastral - juridică a imobilelor, la momentul intocmirii . Oficiu si birouri de cadastru si publicitate imobiliara din judetul Cluj. Sunt afisate atat datele de contact, cat si programul de lucru. Nu se poate elibera extras CF pe loc. ORAR DE INREGISTRARE SI RIDICARE.


Cerere online pentru obtinerea extrasului de carte funciara. Prezentul extras de carte funciară este valabil la autentificarea de către. Plan de amplasament şi delimitare al imobilului.


Program cartea funciara cluj

Persoane fizice - Persoane juridice. Depuneri (Inregistrare cereri). Cum scoți un extras CF în Cluj. Ca să vezi programul de funcționare, ai un link mic, îngropat în josul paginii, către un PDF. Biroul de Cadastru şi.


Memoriu tehnic, Atasament semnat electronic,. UAT-urilor cu privire la aplicarea legilor fondului funciar și a Legii nr. Program de audienţe cu publicul. Valorile lungimilor segmentelor sunt obţinute din proiecţie în plan. Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară CLUJ.


Program cartea funciara cluj

Extras de Plan Cadastral de Carte Funciară , imobil nr. Judeţul Cluj : Borşa, Chinteni, Vultureni. Lucram in continuare pentru a va oferi Extrasele de Carte Funciara de care aveti nevoie, chiar daca institutiile publice nu mai au program cu publicul la Ghiseu. Se aprobă înscrierea în cartea funciară a cotelor-părți de proprietate asupra.


Cerere pentru eliberare extras de carte funciara pentru informare descarca. Cluj -Napoca, teren împrejmuit, cu construcția CI, înscrisă în CF nr. Cerere informatii intocmire plan parcelar in vederea atribuirii nr.


Program cartea funciara cluj

BIROUL DE CARTE FUNCIARĂ HUEDIN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare