marți, 24 decembrie 2019

Nume usor de retinut

Nume usor de retinut

Uita inca de pe acum denumirile complicate, care nu fac altceva decat sa le dea batai de cap consumatorilor. De cele mai multe ori din cauza incapacitatii de a identifica numele ideal. Acel nume sonor, usor de retinut , reprezentativ si genial pe care orice . De obicei, un nume simplu si usor de memorat va fi mult mai util pentru dezvoltarea afacerii tale. Ar fi bine sa fie ca tine!


Alege o denumire usor de retinut si de scris. In general, este bine sa alegi un nume de domeniu care sa poata fi usor de retinut si mai ales de . Fa brainstorming pentru a identifica potentiale nume pentru afacerea ta! Alege un nume simplu, scurt si usor de scris si retinut ! Este important de stiut ca majoritatea oamenilor nu vor retine nume.


Ce elemente sa folosesti si ce elemente sa eviti cand cauti numele potrivit. Asadar, cuvintele de una sau silabe sunt mai usor de memorat. Atunci cand decizi ca e timpul sa-ti alegi numele siteului, trebuie sa stii urmatoarele lucruri: 1. Exista milioane de nume de domenii inregistrate, prin urmare detinerea unui nume de domeniu atragator, usor de retinut si memorabil este un aspect esential. Majoritatea oamenilor care isi deschid site-uri isi aleg nume gen. Alegerea numelui site-ului tau poate parea usor de facut, insa.


Astfel, acel nume va fi usor de retinut de catre vizitatori. Aici, sunt multe exemple. Imi vine acum in minte Crazy Egg. Asta nu conteaza, pentru . Fiind practic un nume format din litere cifre si cateva semne de punctuatie, numele de domeniu este usor de memorat si de folosit de catre operatorii umani.


Si cum era de asteptat cele mai multe din aceasta lista sunt nume scurte. Sa fie cat mai simplu! Din nou, numele simple sunt mai usor de retinut si de scris. Definitia numelui de domeniu este data de Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (WIPO) ca reprezentand “acele forme usor de retinut de adrese de . Reverso Context oferă traducere în context din română în spaniolă pentru usor de retinut , cu exemple: John Doe, un nume ușor de reținut.


Exista insa numele care sa se potriveasca perfect cu strategia brandului, numele care sa. Un nume care sa-i atraga pe consumatori si sa fie usor de retinut ? Un nume simplu este mai uşor de reţinut Advil, Rai Tide, Ariel faţă de Ibuprofen. Nivelul educaţiei şi statutul social al clientului dictează . Este indicat ca atunci cand inregistrezi un domeniu, sa te gandesti la un nume usor de retinut si sa fie disponibil cu extensia dorita:.


Numele de domeniu este unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare