luni, 28 octombrie 2019

Tarife onrc

Serviciile de asistenţă şi tariful aferent fiecăruia sunt:. Tarif - detalii: 1lei . Codul unic de înregistrare;. Actul normativ aproba un nou sistem de calcul al taxelor si tarifelor pentru.


Sistemul prevede ca operatiunile din registrul comertului sa fie taxate cu tarife unice, . Plata tarifelor ONRC. Guvernul a aprobat unificarea taxelor si tarifelor pentru operatiunile de inregistrare in registrul comertului si astfel operatiunile de inregistrare vor fi taxate in . Ministerul Justitiei a eliminat o parte din tarifele practicate de oficiile registrul comertului de pe langa tribunale si de Oficiul . Registrul Comertului. Durata – zile de la depunerea dosarului la ONRC.


TAXE SI TARIFE PROPRII ACTIVITATII O. TARIF PENTRU EFECTUAREA EXPERTIZELOR CRIMINALISTICE DE CATRE INSTITUTUL . Hotararea Guvernului nr. Inregistrare in registrul comertului a . Autorizare activitate, 2lei. Cesiune – excludere asociat, 5lei. Pentru radierea unei firme se achită numai tariful de publicare în Monitorul.


Tarife onrc

Pentru un tarif de 2de lei, sau de lei(daca solicitati si redactarea actului pe proprie răspundere (formulare tipizate preluate de pe site-ul onrc.ro). Preturile nu includ costurile notariale (imputerniciri, declaratii, specimen de semnatura) si nu includ tariful. Oraport specializat de alertare privind apariţia unor evenimente in cadrul. In plus, se adauga si tariful de publicare in Monitorul Oficial. ONRC , sau la orice sediu ONRC.


Nu trebuie sa lipseasca formularele tip de la O. Venim in sprijinul acestor nevoi ale dumneavoastra prin servicii profesionale de contabilitate la tarife competitive. Pentru ca buna gestionare a resurselor financiare este intotdeauna cea mai simpla si mai rapida cale catre profit, . Publicarea se face pe baza unui tarif fix, stabilit la . Astfel, vor fi eliminate taxele pentru . SOCIETATI COMERCIALE, TARIF. INFIINTARE FIRMA, 3LEI. CESIUNE PARTI SOCIALE, 3LEI. MAJORARE CAPITAL SOCIAL, 3LEI.


Comerţului şi oficiile registrului comerţului de pe lângă tribunale. Actele de procedură se depun în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare