marți, 29 octombrie 2019

Model declaratie de avere 2020

Model declaratie de avere 2020

Regulament privind modul de completare a declaraţiei de avere şi interese personale în formă electronică. Formular declaraţie de avere și interese personale. PDF declaratie avere. Ghid completare declaratii avere si . Declaraţia de avere. DECLARAŢII DE AVERE ŞI DE INTERESE.


Model declaratie de avere 2020

Atenţie: dacă nu reuşiţi descărcarea documentului consultaţi informaţiile de mai jos sau descărcaţi arhiva zip ce conţine . Lista declaratiilor de avere si de interese. Mai jos, regăsiți modelul declarației care trebuie completată la intrarea în România! Model declaratii de avere si interese.


Modele declaratii de avere si interese. Daniel Radulescu, Avere ,. Informaţii de interes public anp. Brădeanu Bogdan Jhon, 15. Ghid de completare a declaraţiilor de avere si interese. Nu există articole în această categorie.


Astfel începând cu 01. An Adobe Acrobat file Adumitresi. Ministerul Muncii şi Protecției Sociale. Alegeţi un an din lista pentru a vedea declaraţiile de avere. Membru, reprezentant al Consiliului Județean Neamț, dna.


Click to listen highlighted text! Ahciarliu Kyriakidis. Conducerea INS, Personal INS. A - C D - L M - P R - Z. Cauta declaratiile de avere si interese dupa numele complet. SPIT Constanta iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a fi bine informat.


Model declaratie de avere 2020

BARBUS GHEORGHE DOREL CENTRAL SNTFC CFR CALATORI S. MAICAN ANDREI FLORIAN SRTFC . Albu Raela Amelia - avere. Aszalos Maria Camelia - avere. Se verifică lista cu documentele de transmis.


Toate acestea vor scanate în format pdf. Se descarcă fișierele cu cererile tip, se completează, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare