joi, 31 octombrie 2019

Model cerere decan eliberare acte

Model cerere decan eliberare acte

Universităţii Spiru . Eliberarea actelor de studii se face pe bază de programare, la Compartimentul Acte de. Subsemnatul(a) …… ……………………………………………………………. Licenta › Anunturi › cerere_adeverinta litere. Puteti descarca modele de adeverinte si cereri direct de pe site-ul. Taxa eliberare duplicat.


Model cerere decan eliberare acte

Eliberare diplome absolvenți, adeverințe de absolvire, duplicate diplome. Vizualizați Descărcați, 33k, v. Formulare şcolaritate. Capul de tabel conţine:. Se achită taxă în valoare de. MEN cu modelele de machete pentru tipizatele actelor de studii.


ELIBERAREA ACTELOR DE STUDII TIPIZATE. Anunț eliberari acte de studii Domeniul Sănătate (Facultățile de Medicină, Medicină dentară si Farmacie) Ciclul de studii de licență, master și absolvenți. Cerere eliberare legitimatie transport. Prorectoratul Didactic şi Asigurarea Calității.


Dosarele vor conţine: cerere , actele de studii în original, adeverinţa de autenticitate, taxa. Lista candidaților pentru funcția de decan. CERERE TIP pentru recunoaşterea notei.


Actele fiecărui candidat vor fi depuse într-un DOSAR PLIC. Dovada achitării taxei de eliberare a duplicatului – in copie. Procedura de semnare a contractelor de studii Domnule Decan ,. REGULAMENTUL ACTELOR de STUDII - cis01.


Model cerere decan eliberare acte

Taxă eliberare pentru: certificate de acordare a gradelor didactice, diploma de. Facultatea este condusă de consiliul facultăţii, format din decan , doi . PROGRAM AUDIENTE DECAN FACULTATEA DE STIINTE EXACTE SI . La cerere a motivată a studentului, decanul facultăţii poate aproba, o singură dată pe parcursul studiilor, întreruperea duratei şcolarităţii. FLORIN STRETEANU, Decan al Facultății de Drept a UBB Cluj. AST prin împuternicit, înregistrată şi aprobată de conducerea U. Propunerile se fac de către decan sau directorul D. Secretariatul facultaţii, precum şi dosarul cu actele de. Toate aceste menţiuni trebuie datate şi ştampilate, conform modelului.


Acte prima de activare (articolul 73^2): Acte necesare intocmirii dosarului pentru DECLARATIE in stiri, rezultatele cautarii dupa. Ministerului, în urma unei cereri motivate, însoţită de documente. Document care să ateste schimbarea numelui din actul de identitate față de actul de studii. Model declaratie decan 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare