luni, 23 septembrie 2019

Regele arabiei saudite

Regele arabiei saudite

Salman bin Abdulaziz al Saud este actualul rege al Arabiei Saudite. Regele Arabiei este cea mai importantă funcție din statul saudit. Deținătorul acestei . Aceasta a fost prima vizită a unui rege saudit , custode ale celor două principale sanctuare ale Islamului, la un papă din Roma. Articol principal: Politica Arabiei Saudite.


Regele arabiei saudite

Succesiunea la tron este ereditară, regele trebuind să fie urmașul lui Ibn . Arabia Saudită este o monarhie absolutistă. Denumirea locală, forma lungă: Al-Mamlakah al-Arabiyah al-Suudiyah. Mohammed bin Salman nu şi-a făcut apariţia la nicio întâlnire ministerială sau diplomatică de mare . Se învecinează la vest cu Marea Roşie, la est cu . Regatul Arabiei Saudite este localizat în Orientul Mijlociu şi acoperă o suprafaţă de 2. Faisal bin Abdulaziz Al Saud a fost regele Arabiei Saudite.


A fost fiul regelui Ibn Saud. A mai deținut și funcțiile de guvernator al provinciei Hidjaz și de . Ambasador: domnul Mihail- Constantin COMAN (acreditat şi în Sultanatul Oman). Regele Fahd al Arabiei Saudite a incetat din viata. ZF viața profesională? Fratele fostului lider al Arabiei Saudite a devenit rege , dupa moartea lui.


Regele arabiei saudite

Președintele SUA, Barack Obama, îl va primi pe regele Selman la Casa Albă. Reputația Arabiei Saudite a suferit masiv în urma dispariţiei jurnalistului. Bosnia și Herțegovina.


BUCUREȘTI, oct – Sputnik. Statele Unite impun sancțiuni împotriva a oficiali saudiți implicați în moartea jurnalistului Jamal Khashoggi,Procurorul din Istanbul: Jurnalistul Jamal. Regele Abdullah al Arabiei Saudite a decis să o ierte pe o femeie care a fost condamnată la zece lovituri de bici pentru că şi-a condus maşina. Regatului Arabiei Saudite , ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului . O plajă publică din sudul . Guvernul cheltuie miliarde de dolari pe proiecte de infrastructură, iar populaţia este în creştere.


Regele arabiei saudite

București asupra mecanismului de import pentru animale . Regele Salman şi prinţul moştenitor, în ceea ce . NDRUMARUL DE AFACERI. Palatul regal a anunțat că succesorul său la tron este .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare