joi, 26 septembrie 2019

Programare preschimbare pasaport

Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. DIRECŢIA GENERALĂ DE PAŞAPOARTE. Accesați Cum se face programare pentru pașaport , online. Cum afli statusul pașaportului. Toate serviciile consulare la Secția consulară din Londra se prestează numai pe bază de programare prealabilă.


Programările sunt disponibile pe pagina web:. Puteti verifica daca pasaportul dumneavoastra se afla la ghiseul pentru . Valabilitate pasaport simplu electronic:. Skip to main content.


Alte sisteme informationale. Consultati sectiunea stiri si media - categoria stiri pentru informatii utile privind programarea online ! Ministerul Afacerilor Interne. Pașaportul cetățeanului RM. Eliberarea pașaportului cetățeanului Republicii Moldova.


Puteţi călători în Statele Unite cu paşaportul vechi, care conţine viza valabilă,. Dacă aţi obţinut în trecut o viză cu un paşaport temporar, vi se va solicita să . Regulamentul de programare online. TAXA PAȘAPORT ELECTRONIC e 2LEI, pentru a fi gata în zile ! Vestea bună este că îți poți face pașaport chiar dacă . Cei care doresc să își facă pașaport se pot programa online pentru depunerea cererii de eliberare. Așadar, ai nevoie de buletinul sau pașaportul românesc în UK, dar ai observat că a expirat… Ce-i de.


Fă-ți programare utilizând platforma online eConsulat. Paşaportul se eliberează de la . Taxa de pasaport se poate achita, in numerar, de luni pana duminica , . Cererile de eliberare a pașapoartelor se depun exclusiv în baza unei programări. Cereri depuse in tară pentru eliberarea pasaportului simplu electronic: - 2lei, din care: 2lei.


Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere! PROGRAMARE ONLINE prealabilă. Fie ca vorbim despre calatorii de afaceri, despre deplasari in interes . Nu se pot face programari prin telefon ! Acte preschimbare carnet de conducere. In prezent, cererile pentru preschimbarea permiselor şi a certificatelor de.


Din acest motiv, recomandăm pe cât posibil programarea pe internet. Pentru adulţi, documentele necesare la eliberarea unui paşaport sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare