miercuri, 11 septembrie 2019

Imprimanta multifunctionala laser duplex automat

Intra pe site-ul altex. Laptop – Calculator . Care sunt diferentele intre duplex automat si duplex manual la o imprimanta ? Ce imprimanta duplex color este cea mai buna: cu laser sau inkjet? Un ansamblu multifunctional inseamna ca aparatul cuprinde atat imprimanta , cat si scanner, . Viteza de printare:42ppm.


Imprimanta multifunctionala laser duplex automat

Produsul este in stoc magazin limitat. Preturi imprimanta duplex automat - Lista cu rezultate pentru imprimanta duplex. Seria MF2este formată din imprimante multifuncţionale proiectate pentru birourile. MF269dw: scaner cu suport plat şi alimentator duplex. M, Y și K cu capacitate mare, duplex automat și feeder automat și, în caz că mai aveti nevoie de o astfel de . Multifuncţional inkjet vs.


Imprimare monocrom cu laser. Modele de echipamente multifuncționale Acu capacități de imprimare,. Echipament multifuncțional laser alb-negru. Format general imprimanta A3.


Imprimanta multifunctionala laser duplex automat

Alimentator automat de documente (ADF) Da. Ai nevoie de o imprimanta multifunctionala pentru printare, scanare sau copierea. Specificatii imprimanta. BaseT Ethernet, High-Speed USB 2. Tava multifuncţională pentru coli acceptă suporturi de până la 2x 3mm.


Versiune TWAIN: Versiunea 2. Cele mai bune imprimante multifunctionale iti stau la dispozitie, fiind mentionate. Nu dispune de alimentator duplex automat pentru imprimarea sau copierea fata. IMPRIMANTĂ MULTIFUNCȚIONALĂ DE REȚEA – buc.


Interfața cu utilizatorul afișaj color de min. COPIATOR A COLOR, DUPLEX KONICA MINOLTA BIZHUB C364e – Refurbished. Alege unul din modelele de imprimante CISS de la CISSmarket și tipărește de. Role pentru automate.


Acest multifuncţional 3-în-de ultimă generaţie oferă o serie de opţiuni de conectivitate, compartiment pentru alimentare automată , imprimare faţă-verso şi ecran . Direcția Generală Asistență Socială și Protecție a Familiei Ungheni a donat o imprimantă laser multifuncțională , duplex automată , ce are . Color sau monocrom, acum depinde de nevoile fiecăruia. Improve productivity, achieve outstanding color, and automate workflows. Input Standard Single-Pass Duplex Automatic Document Feeder: 1sheets;. Award winning multifunctional printer bizhub C6by Konica Minolta.


Imprimanta multifunctionala laser duplex automat

Laos equipped with an automatic duplex document feeder and duplex unit standard. The ideal choice for low volume, cost-effective multifunctional use.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare