miercuri, 4 septembrie 2019

Imprumut persoana fizica catre persoana juridica monografie contabila

Monografie contabila. Restituirea imprumutului catre o persoana fizica. Cum trebuie inregistrata corect in contabilitatea firmei, persoana care crediteaza societatea? Mentionez ca persoana fizica crediteaza societatea.


Creditare societate in euro - Forum 100. Imprumut firma de la persoane fizice - Răspunsuri Avocatnet. Sigur ca da, o societate poate imprumuta bani de la persoane fizice pe baza unui contract.


Eu as legaliza acest contract daca as fi persoana fizica. In contabilitatea societatii se inregistreaza in creditori diversi-cont 46 . CONTRACT DE IMPRUMUT PERSOANA FIZICA. CREDITARE SOCIETATE - Răspunsuri Avocatnet. Insa, intre cele doua societati sa se incheie un contract de imprumut in care sa se precizeze. Plata imprumutului de catre sociatatea care acorda imprumutul.


Cum intocmim monografia contabila pentru imprumuturile primite de la. Pentru imprumutul primit de la societatea mama (care este si actionar),. Sumele incasate se vor inregistra in contabilitate in baza urmatoarelor.


O persoana fizica poate credita o firma fara sa fie asociat sau sa aiba vreo legatura cu firma? Criteriile sunt diferite în funcţie de statutul juridic al clientului, respectiv persoană fizică sau juridică,. Conturile din grupa sunt conturi de plasament şi au funcţie contabilă de. ABC, persoană juridică , depune la bancă o cerere pentru acordarea unui. Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către.


Codul Fiscal persoanele care desfășoară activitatea de. Administratorii – Obligații legate de contabilitatea societății și de întocmirea situațiilor. Acordare de împrumuturi către societăți din grup. Cine sunt persoanele expuse la risc?


Mi-a spus o prietena contabila , cica ar fi fost garda la ceva firma de-a. Stiu ca se puteau calcula si dobanzi pentru sumele puse la dispozitie de catre asociati. Este sau nu interzisă operațiunea de creditare şi. Este interzisă creditarea de către societate a administratorilor acesteia,.


Dobânda în astfel de contract este opțională și rămâne la latitudinea persoanei. Comunitatea Europeană atribuit de catre autorităţile vamale sau alte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare