miercuri, 3 iulie 2019

Prefectura teleorman

Prefectura teleorman

Acest site Web folosește module de tip cookie. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Garantarea respectării legii și oferirea unor servicii de calitate, cu. Serviciul programări online - TELEORMAN.


Primarul din Videle, “decapitat” mişeleşte! Județul Teleorman are un nou prefect. Decizia a fost luată în ședința de Guvern de astăzi. Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos.


PREFECTURA JUDEŢULUI TELEORMAN , ALEXANDRIA. Prefectura Teleorman are o nouă conducere. Informaţii de contact, telefon, adresă.


Prefectura teleorman

Restaurare, consolidare, protecție și conservare a Catedralei Sfântul Haralambie din municipiul Turnu Măgurele” În data de 05. SITUAŢIA privind numerotarea, delimitarea şi sediile Secţiilor de votare din municipiile, orasele si . Eugen Nicolae a fost înlocuit de Nicoleta Voicu. Locuri de muncă în Teleorman în administrație (autorități și instituții publice).


Teleorman este un județ în regiunea istorică Muntenia, în sudul României. S-au vehiculat multe nume pentru funcția de prefect al . BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPTIE JUDETEANA NR. Citeste ultimele stiri despre prefectura teleorman pe StirileProTV.


Prefectura teleorman

In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si . The Sponsored displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the . Actualul prefect de Teleorman s-a școlit destul de târziu, ca și recent numitul subprefect de Teleorman , Nelu Ionel Oprea, fost consilier juridic . După ce Organizația PNL Teleorman l-a exclus din rândurile sale, consilierul județean Cătălin Vătafu și-a pierdut fotoliul din cadrul . Marin Cune este, oficial, noul prefect al județului Teleorman. Acesta i-a luat locul lui Zorinel Niculcea. Nicolae Bădănoiu revine în funcţia de primar al oraşului Videle, după ce a atacat în instanţă ordinul emis de prefectul de Teleorman , prin care a . Reacţie incredibilă a prefectului PDL de Teleorman , Teodor Niţulescu, faţă de jurnaliştii care s-au dus la prefectură să îl întrebe despre un accident rutier.


Subprefectul Bughiu îi face CONCURENŢĂ prefectului. Maine este randul rosiorenilor! Prin Hotărârea Consiliului Județean Teleorman nr. Florinel Dumitrescu, prefectul judetului Teleorman continua seria intalnirilor cu cetatenii judetului Teleorman.


El scuipa seminte de bostan pe strada. Asa zic pozele, asa zice presa locala! Eu cred ca este o dezinformare crasa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare