luni, 15 iulie 2019

Model cerere certificat fiscal persoane fizice anaf

DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Se completează și se depune de către persoanele fizice române și străine, care dețin. Dacă cererea se depune chiar de titularul certificatului calificat, se va folosi.


Acest model de formular este emis și tipărit prin intermediul Unității de . Anaf › formulare static. Română cu domiciliul în România. Se bifează cu X, după caz. Proiectul de Ordin fusese pus in dezbatere publica pe site-ul ANAF la inceputul.


Cod de identificare fiscală. Date privind domiciliul fiscal. In cazul persoanelor fizice , pentru eliberarea documentului fiscal se depune o. ANAF pune la dispozitie platforma Spatiul privat virtual pentru ca. Cerere eliberare certificat atestare fiscala prin metoda clasica, la ghiseu. FORMULARE PENTRU PERSOANELE FIZICE.


Model cerere certificat fiscal persoane fizice anaf

Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală pentru persoane juridice privind impozite, taxe . ACTE NECESARE PENTRU PERSOANE FIZICE. Certificatul de atestare fiscală este un act oficial, care demonstrează faptul că un. ELIBERAREA UNUI CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA.


Documentul este eliberat la cerere , în aproximativ zile de la solicitarea formulată. Un notar public, pentru o persoană fizică , în cazul dezbaterii unei succesiuni. I cu domiciliul actual.


Eliberare certificat de atestare fiscala. Acte necesare - persoane juridice. Categoria: Direcţia Fiscală persoane fizice back.


SOLICITARE ONLINE CERTIFICAT FISCAL PENTRU IMOBILE: În cazul dezbaterii succesiunii: - copie certificat. Autentifica-te pe platforma e-Tax si depune cererea pentru certificat fiscal. Cluj-Napoca, să depună cerere şi toate documentele necesare în vederea obţinerii unui certificat de atestare fiscală persoane fizice pentru . Depuneri documente persoane fizice (cladiri, teren, auto). Contact Municipiul Brasov Directia Fiscala Brasov Adresa : Str.


Serviciul Fiscal de Stat. Republicii Moldova, care nu desfășoară activitate de întreprinzător. Agenția Națională de Administrare Fiscală - ANAF.


Datele de identificare a persoanei fizice. Modele orientative pe perioada de luni de la încetarea stării de urgență .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare